Næste udsendelse: 22:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

  • 21:30Årstidens Spisekammer - påskesalaterMette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 22:0019.30Nyheder (G)
  • 22:14Vejret i morgen (G)
  • 22:15EP19 - valgaften (G)

NB Bornholm taber til topholdet

Nyt nederlag i Nexø. NB Bornholm taber for tredje gang i træk på hjemmebane. Topholdet i Københavnsserien i fodbold, KFUM, vinder 2-0.
Det kører ikke for NB Bornholm.

Bornholms bedste fodboldhold, er nu presset for alvor af Rønne fB, som øens bedste mandskab. De to bornholmske hold er nu begge blandt midterholdene i Københavnsserien - efter NB Bornholms nederlag 2. Påskedag til det suveræne tophold, KFUM.

KFUM har rækkens allerbedste mnålmand - Kasper Sorth. Der er kun scoret ni gange på Sorth i denne sæson - og heller ikke NB Bornholm fik scoret på KFUM-keeperen, i forårssolen på SE Byg Arena.

En halv time inde i kampen bragte KFUM sig foran 1-0 - NB Bornholms playmaker, Mathias Lund, var tæt på at udligne kort før pausen, men Sorth satte handskerne på det hårde skud fra den hængende angriber.

Midtvejs i anden halvleg var det en fejlaflevering af NB Bornholm, som satte en KFUM-contra i gang, som sluttede med scoring til 2-0.

Marcin Mlynarski var med et hårdt langskud tæt på at reducere et par minutter før tid, men KFUM holdt stand og vandt 2-0 i Nexø.

Aktuelle programmer på Play