Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:30Kommunalbestyrelsesmøde d.23. maj 1. del
  • 00:09FV19 - Mød partiet Alternativet (G)
  • 01:0022Nyheder (G)
  • 01:05Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.
  • 01:30Mellem os (G)Tidligere på måneden begyndte en stor udgravning på Sorte Muld ved Svaneke. I udgravningen deltager mange studerende fra Aarhus Universitet og to af dem - Laura Ahlqvist og Sebastian Gerberg - kommer ind og fortæller om udgravningen, stedets historie og det særlige ved at være arkæolog.
  • 02:00Nationalpark Thy (2:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:25Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)
  • 03:15Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Boldrup, Kolding, Odense, Aakirkeby og Holbæk.
  • 03:40FV19 - Valgfolkemøde 4. del (G)Klima i hverdagen – hvor meget skal vi lovgive? Du kan sortere dit affald, droppe det røde kød og holde alle dine ferier på landjorden. Men skal politikerne lovgive om det? Og skal der ligefrem vanke bøder for at smide plast og metal i skraldespanden? Politikere: Thomas Danielsen (Venstre), Carsten Bach (Liberal Alliance) og Rasmus Nordquist (Alternativet) Vært: Anders Køpke Christensen
  • 04:59FV19 - Mød partiet Alternativet (G)

Bueskytter sigter efter flere medlemmer

Rønne Bueskytte Laug holdt i dag åbent hus for alle, der havde lyst til at prøve kræfter med bue og pil. Håbet var, at det kan tiltrække flere medlemmer.
Alle aldersgrupper var i dag velkomne til Åbent Hus ved Rønne Bueskytte Laugs skydebaner på Torneværksvej i Rønne.

- Det gør vi for at prøve at se, om vi kan få lidt flere medlemmer, og fordi folk skal have lov til at prøve, hvad det vil sige at skyde med bue, siger næstformand i Rønne Bueskytte Laug, Jess Hoffmeyer Nielsen og uddyber:

- Vi er en lille klub på 45-50 medlemmer, så vi kan sagtens være flere.

Rønne Bueskytte Laug afholder Åbent Hus et par gange om året.

- Dem, der kommer, som prøver det første gang, synes jeg jo altid, det er smadder spændende at skyde pile af sted og ramme en skive. Og det skal også tænde dem, så de kommer igen, siger Jess Hoffmeyer Nielsen.

Èn af dem, som var mødt op for at prøve bueskydning for første gang i dag, var 8-årige William Frandsen fra Rønne.

- Jeg synes, det er sjovt og spændende. Det er hyggeligt, at man kan møde andre. Man kan lære andre folk at kende og spørge, hvad de hedder og få nye venner, siger han.

Der mødte omkring 150 mennesker op til dagens arrangement. Jess Hoffmeyer Nielsen fortæller, at klubben fik mange positive tilbagemeldinger fra folk, der gerne vil skyde mere.

Aktuelle programmer på Play