Næste udsendelse: 23:00 Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)

TV i dag

 • 22:15EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 23:00Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 23:30I Tyskland har jeg hjemme 1:4 (G)Giver det stadig mening, at Danmark hvert år sender penge til det danske mindretal i Sydslesvig? Det spørger Søren Vesterby om i fire programmer, hvor han besøger mindretallet syd for grænsen.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 00:55Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 01:30Flere sider af Lene Dybdahl (G)Fantasyforfatter Lene Dybdahl fortæller om sin bog "Skyriel".
 • 02:00Folkemødet 2019 - De bedste øjeblikke, live rundtur med Sofie Andersen (G)
 • 02:30Månedens foredrag - Jakob Seerup (G)Museumsinspektør Jakob Seerup fortæller om Valborg Hjorth. Bornholms fornemst dekorede sygeplejerske. En sygeplejerske i krig og fred.
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Løgstør, Stevns, Odense, Viborg, Aabenraa og Kerteminde.
 • 04:00Mellem os (G)
 • 04:30Helt i fisk - Plastik og gedder (G)Gedden er et bæst. En rigtig skarptandet rovfisk fra et ondt sted. Christian, Jesper og William er taget til den private sø, Krashave, for at prøve at få et af bæsterne på krogen. Denne gang kun med kunstig agn, og det er ikke småting, man fanger gedder med.
 • 05:00Stafetten - Klaus Hjorth Hansen (G)Klaus Hjorth Hansen er 52 år og driver flere virksomheder på Bornholm og i Polen. Fundamentet er Nexø Vodbinderi. Klaus Hjorth Hansen er født og opvokset i Aarsdale, og der bor han også i dag med kone og børn.

Bueskytter sigter efter flere medlemmer

Rønne Bueskytte Laug holdt i dag åbent hus for alle, der havde lyst til at prøve kræfter med bue og pil. Håbet var, at det kan tiltrække flere medlemmer.
Alle aldersgrupper var i dag velkomne til Åbent Hus ved Rønne Bueskytte Laugs skydebaner på Torneværksvej i Rønne.

- Det gør vi for at prøve at se, om vi kan få lidt flere medlemmer, og fordi folk skal have lov til at prøve, hvad det vil sige at skyde med bue, siger næstformand i Rønne Bueskytte Laug, Jess Hoffmeyer Nielsen og uddyber:

- Vi er en lille klub på 45-50 medlemmer, så vi kan sagtens være flere.

Rønne Bueskytte Laug afholder Åbent Hus et par gange om året.

- Dem, der kommer, som prøver det første gang, synes jeg jo altid, det er smadder spændende at skyde pile af sted og ramme en skive. Og det skal også tænde dem, så de kommer igen, siger Jess Hoffmeyer Nielsen.

Èn af dem, som var mødt op for at prøve bueskydning for første gang i dag, var 8-årige William Frandsen fra Rønne.

- Jeg synes, det er sjovt og spændende. Det er hyggeligt, at man kan møde andre. Man kan lære andre folk at kende og spørge, hvad de hedder og få nye venner, siger han.

Der mødte omkring 150 mennesker op til dagens arrangement. Jess Hoffmeyer Nielsen fortæller, at klubben fik mange positive tilbagemeldinger fra folk, der gerne vil skyde mere.

Aktuelle programmer på Play