Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:09FV19 - Mød partiet Alternativet (G)
  • 01:0022Nyheder (G)
  • 01:05Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.
  • 01:30Mellem os (G)Tidligere på måneden begyndte en stor udgravning på Sorte Muld ved Svaneke. I udgravningen deltager mange studerende fra Aarhus Universitet og to af dem - Laura Ahlqvist og Sebastian Gerberg - kommer ind og fortæller om udgravningen, stedets historie og det særlige ved at være arkæolog.
  • 02:00Nationalpark Thy (2:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:25Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)
  • 03:15Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Boldrup, Kolding, Odense, Aakirkeby og Holbæk.
  • 03:40FV19 - Valgfolkemøde 4. del (G)Klima i hverdagen – hvor meget skal vi lovgive? Du kan sortere dit affald, droppe det røde kød og holde alle dine ferier på landjorden. Men skal politikerne lovgive om det? Og skal der ligefrem vanke bøder for at smide plast og metal i skraldespanden? Politikere: Thomas Danielsen (Venstre), Carsten Bach (Liberal Alliance) og Rasmus Nordquist (Alternativet) Vært: Anders Køpke Christensen
  • 04:59FV19 - Mød partiet Alternativet (G)

Solrig påske gav gang i hjulene

Sen påske, skønt solskinsvejr og masser af kunder gav brede smil hos øens erhvervsdrivende.
Ejeren af Promenadekiosken i Sandvig har nydt godt af påsken. Solen har nemlig lokket masser af gæster til øen.

- Nu har jeg været her i 23 år, og jeg har aldrig været med til noget lignende i en påske. Vi har aldrig haft så travlt før, så jeg er glad, siger Lone Kjær, ejer af Promenadekiosken.

Den solrige påske er også en højtid for øens ejendomsmæglere, som arbejder hårdt på at få de tilrejsende til at blive på øen bare lidt længere.

- Det er jo det, jeg kalder ejendomsmægler vejr. Det har været fuldstændigt perfekt. Jeg tror, vi har lukket et par handler allerede, og jeg regner også med, at der kommer nogen i ugen herefter, siger Steffen Lorentzen, ejendomsmægler Rønne Ejendomshandel.

Påskesolen fik også lokket øens haveejere ud af deres huse og ind i Lilliendal Plantecenter på jagt efter nyt liv til deres jord.

- Vi har haft solen og varmen med os, så der har været vildt gang i den, siger Flemming Munch, ejer af Lilliendal Plantecenter.


Aktuelle programmer på Play