Næste udsendelse: 22:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

  • 21:30Årstidens Spisekammer - påskesalaterMette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 22:0019.30Nyheder (G)
  • 22:14Vejret i morgen (G)
  • 22:15EP19 - valgaften (G)

Visioner hos BOFA skaber travlhed

Visionen om Bornholm som affaldsfri ø går verden rundt. Hele verden tager kontakt for at få detaljer.
BOFAs kommunikationsafdeling har haft travlt siden den bornholmske kommunalbestyrelse i december vedtog visionen ”Bornholm viser vej – uden affald 2032”. Senest er det blevet til en større artikel i National Geographic, der
har op i mod 27 mio. læsere.

Det er siden offentliggørelsen blevet til et hav af artikler i danske og udenlandske magasiner og fagblade. Den ambitiøse vision har også fået plads i bedste sendetid på den landsdækkende polske tv kanal, TVN24 (svarer til TV2 News).

Her fortæller BOFAs direktør, Jens Hjul-Nielsen sammen med en række polske affaldseksperter om den grønne bornholmske ide.

Seneste store omtale er en helt ny stor artikel i det verdensomspændende magasin, National Geographic. Her har man valgt at bruge spalteplads på en stor og dybdegående artikel om BOFAs ekstraordinære planer.

- Det er rigtig godt for Bornholm og BOFA, at historien kommer vidt omkring, da den dels brander Bornholm som en grøn ø med store ambitioner, og dels fortæller affaldsbranchen rundt om i hele verden, at den lille danske ø i Østersøen er værd, at holde et ekstra vågent øje med - og hvem ved, måske indlede et frugtbart samarbejde, så målet om et Bornholm uden affald kan nås til glæde for alle parter, skriver direktør fra BOFA, Jens Hjul-Nielsen, i en pressemeddelelse.

Aktuelle programmer på Play