Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:09FV19 - Mød partiet Alternativet (G)
  • 01:0022Nyheder (G)
  • 01:05Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.
  • 01:30Mellem os (G)Tidligere på måneden begyndte en stor udgravning på Sorte Muld ved Svaneke. I udgravningen deltager mange studerende fra Aarhus Universitet og to af dem - Laura Ahlqvist og Sebastian Gerberg - kommer ind og fortæller om udgravningen, stedets historie og det særlige ved at være arkæolog.
  • 02:00Nationalpark Thy (2:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:25Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)
  • 03:15Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Boldrup, Kolding, Odense, Aakirkeby og Holbæk.
  • 03:40FV19 - Valgfolkemøde 4. del (G)Klima i hverdagen – hvor meget skal vi lovgive? Du kan sortere dit affald, droppe det røde kød og holde alle dine ferier på landjorden. Men skal politikerne lovgive om det? Og skal der ligefrem vanke bøder for at smide plast og metal i skraldespanden? Politikere: Thomas Danielsen (Venstre), Carsten Bach (Liberal Alliance) og Rasmus Nordquist (Alternativet) Vært: Anders Køpke Christensen
  • 04:59FV19 - Mød partiet Alternativet (G)

Bornfiber støtter Anna Holm Jørgensen

Bornholmske Bornfiber har besluttet at støtte løberen Anna Holm Jørgensen frem mod OL i Tokyo 2020.
Anna Holm Jørgensen og Bornfiber spurter sammen ind i det nye år med en aftale om sponsorat for sæsonen 2019, hvor Anna skal kæmpe for en plads på OL-holdet til Tokyo i 2020.

- I Bornfiber er vi rigtigt glade for at kunne støtte en bornholmsk topatlet som Anna i hendes kamp for topplaceringer i årets løb og ikke mindst i kampen for at vi kan få en bornholmer med til OL endnu en gang fortæller administrerende direktør Kristian Sørensen fra Bornfiber.

Anna Holm Jørgensen er selvsagt tilfreds med det nye sponsorat.

- Jeg er rigtig glad for at kunne samarbejde med en bornholmsk virksomhed som Bornfiber. Det betyder meget for mig at have en stærk tilknytning til Bornholm. Det er her, jeg nyder at træne allermest, og jeg vil i år afholde de fleste af mine træningslejre på øen. Samarbejdet med Bornfiber gør, at jeg får endnu bedre betingelser for at fokusere på min sport, hvilket har afgørende betydning for min træning frem mod kvalifikation til OL i Tokyo i 2020, siger den bornholmske løber.

Aktuelle programmer på Play