Næste udsendelse: 23:00 Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)

TV i dag

 • 22:15EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 23:00Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 23:30I Tyskland har jeg hjemme 1:4 (G)Giver det stadig mening, at Danmark hvert år sender penge til det danske mindretal i Sydslesvig? Det spørger Søren Vesterby om i fire programmer, hvor han besøger mindretallet syd for grænsen.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 00:55Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 01:30Flere sider af Lene Dybdahl (G)Fantasyforfatter Lene Dybdahl fortæller om sin bog "Skyriel".
 • 02:00Folkemødet 2019 - De bedste øjeblikke, live rundtur med Sofie Andersen (G)
 • 02:30Månedens foredrag - Jakob Seerup (G)Museumsinspektør Jakob Seerup fortæller om Valborg Hjorth. Bornholms fornemst dekorede sygeplejerske. En sygeplejerske i krig og fred.
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Løgstør, Stevns, Odense, Viborg, Aabenraa og Kerteminde.
 • 04:00Mellem os (G)
 • 04:30Helt i fisk - Plastik og gedder (G)Gedden er et bæst. En rigtig skarptandet rovfisk fra et ondt sted. Christian, Jesper og William er taget til den private sø, Krashave, for at prøve at få et af bæsterne på krogen. Denne gang kun med kunstig agn, og det er ikke småting, man fanger gedder med.
 • 05:00Stafetten - Klaus Hjorth Hansen (G)Klaus Hjorth Hansen er 52 år og driver flere virksomheder på Bornholm og i Polen. Fundamentet er Nexø Vodbinderi. Klaus Hjorth Hansen er født og opvokset i Aarsdale, og der bor han også i dag med kone og børn.

Bornfiber støtter Anna Holm Jørgensen

Bornholmske Bornfiber har besluttet at støtte løberen Anna Holm Jørgensen frem mod OL i Tokyo 2020.
Anna Holm Jørgensen og Bornfiber spurter sammen ind i det nye år med en aftale om sponsorat for sæsonen 2019, hvor Anna skal kæmpe for en plads på OL-holdet til Tokyo i 2020.

- I Bornfiber er vi rigtigt glade for at kunne støtte en bornholmsk topatlet som Anna i hendes kamp for topplaceringer i årets løb og ikke mindst i kampen for at vi kan få en bornholmer med til OL endnu en gang fortæller administrerende direktør Kristian Sørensen fra Bornfiber.

Anna Holm Jørgensen er selvsagt tilfreds med det nye sponsorat.

- Jeg er rigtig glad for at kunne samarbejde med en bornholmsk virksomhed som Bornfiber. Det betyder meget for mig at have en stærk tilknytning til Bornholm. Det er her, jeg nyder at træne allermest, og jeg vil i år afholde de fleste af mine træningslejre på øen. Samarbejdet med Bornfiber gør, at jeg får endnu bedre betingelser for at fokusere på min sport, hvilket har afgørende betydning for min træning frem mod kvalifikation til OL i Tokyo i 2020, siger den bornholmske løber.

Aktuelle programmer på Play