Næste udsendelse: 21:30 Årstidens Spisekammer - påskesalater

TV i dag

  • 21:05Nationalpark Thy (19:52)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 21:30Årstidens Spisekammer - påskesalaterMette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 22:0019.30Nyheder (G)
  • 22:14Vejret i morgen (G)
  • 22:15EP19 - valgaften (G)

Lange skoledage presser elever på Campus Bornholm

Flere elever på Campus Bornholm har fået skemalagt timer sent på eftermiddagen, om aftenen og også i weekenden, det mener elevrådet ikke er tilfredsstillende.
Lange skoledage får eleverne på Campus Bornholm til at føle sig ekstra forsømte dette forår.

Og elevrådsformand for STX, Katrine Brandt, synes det er problematisk at presse den sidste halvdel at skoleåret så voldsomt.

- Det rammer rigtig mange elever især hvis du bor ude på øen. Jeg bor i Svaneke og det betyder, at jeg har to timer i bus hver dag, hvilket gør, at når man først kommer hjem efter seks moduler, så er det altså hårdt også at skulle lave afleveringer. Nogen gange er der ikke tid nok i døgnet til at lave afleveringer.

Uddannelsesleder på Campus Bornholm, Klaus Kristiansen erkender problemet, men det er svært når der skal lægges planer på tværs af uddannelserne.

- Når vi samlæser på tværs af uddannelserne, det gør også, at der vil være nogle tidspunkter, hvor nogle af holdene skal aflyses fordi en del af eleverne er væk. Og det er jo en af ulemperne ved det.

Elevrådsformand for STX, Katrine Brandt anerkender at der er meget der skal tages højde for, men hende og resten af rådet har talt med ledelsen og selvom det ikke kommer dem selv til gode, håber de at det vil ændre sig for de kommende elever.

- Vi er kommet med en meget stærk opfordring til, at det bliver anderledes til næste år. Vi ønsker at det bliver bedre for de næste elever.

Og det er ikke fordi, der ikke bliver lyttet til eleverne, ledelsen erkender, at planlægningen godt kan blive bedre.

- Vi synes ikke det er godt nok, og det er noget af det vi vil prøve om vi kan gøre bedre, blandt andet ved at se på hvordan de hold vi samlæser passer sammen, slutter uddannelsesleder fra Campus Bornholm, Klaus Kristiansen.


Aktuelle programmer på Play