Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:09FV19 - Mød partiet Alternativet (G)
  • 01:0022Nyheder (G)
  • 01:05Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.
  • 01:30Mellem os (G)Tidligere på måneden begyndte en stor udgravning på Sorte Muld ved Svaneke. I udgravningen deltager mange studerende fra Aarhus Universitet og to af dem - Laura Ahlqvist og Sebastian Gerberg - kommer ind og fortæller om udgravningen, stedets historie og det særlige ved at være arkæolog.
  • 02:00Nationalpark Thy (2:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:25Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)
  • 03:15Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Boldrup, Kolding, Odense, Aakirkeby og Holbæk.
  • 03:40FV19 - Valgfolkemøde 4. del (G)Klima i hverdagen – hvor meget skal vi lovgive? Du kan sortere dit affald, droppe det røde kød og holde alle dine ferier på landjorden. Men skal politikerne lovgive om det? Og skal der ligefrem vanke bøder for at smide plast og metal i skraldespanden? Politikere: Thomas Danielsen (Venstre), Carsten Bach (Liberal Alliance) og Rasmus Nordquist (Alternativet) Vært: Anders Køpke Christensen
  • 04:59FV19 - Mød partiet Alternativet (G)

Rekord mange turister i påsken

Turistsæsonen er skudt i gang med manér. Bornholmslinjen har sat påskerekord med 81.000 passagerer. Og øens turistbranche glæder sig over en gylden påskeuge.
Den bornholmske påske har været kendetegnet ved sol og masser af gæster. Faktisk har der været flere gæster i påsken end nogensinde før. Sådan lyder det fra direktøren for Destination Bornholm.

- Vurderingen er, at der har været flere end tidligere og det er også det, vi kan se på tallene. Det er simpelthen rekordår i forhold til påsken, siger Pernille Kofod Lydolph, direktør for Destination Bornholm.

Og formanden for Horesta Bornholm har fået samme tilbagemelding fra sine medlemmer.

- Vi ligger helt i toppen. Jeg tror nok, det er det bedste år nogensinde, siger Benny Schou, formand for Horesta Bornholm.

Vurderingerne fra turistbranchen understøttes i den grad af klare tal fra Bornholmslinjen. I dagene fra den 12. til den 22. april har Bornholmstrafikken haft 81.000 rejsende.

En stigning på hele 60 procent i forhold til sidste år, hvor der kun var 50.000 passagerer i påskedagene. Tallene for 2018 var dog præget af at påsken lå tidligt, og at der var snestorm på Bornholm.

I det mere normale 2017 var der 63.000 passagerer. Altså flere end sidste år, men stadig langt under de 81.000 færgepassagerer, som påsken i år har budt på.

Aktuelle programmer på Play