Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:09FV19 - Mød partiet Alternativet (G)
  • 01:0022Nyheder (G)
  • 01:05Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.
  • 01:30Mellem os (G)Tidligere på måneden begyndte en stor udgravning på Sorte Muld ved Svaneke. I udgravningen deltager mange studerende fra Aarhus Universitet og to af dem - Laura Ahlqvist og Sebastian Gerberg - kommer ind og fortæller om udgravningen, stedets historie og det særlige ved at være arkæolog.
  • 02:00Nationalpark Thy (2:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:25Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)
  • 03:15Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Boldrup, Kolding, Odense, Aakirkeby og Holbæk.
  • 03:40FV19 - Valgfolkemøde 4. del (G)Klima i hverdagen – hvor meget skal vi lovgive? Du kan sortere dit affald, droppe det røde kød og holde alle dine ferier på landjorden. Men skal politikerne lovgive om det? Og skal der ligefrem vanke bøder for at smide plast og metal i skraldespanden? Politikere: Thomas Danielsen (Venstre), Carsten Bach (Liberal Alliance) og Rasmus Nordquist (Alternativet) Vært: Anders Køpke Christensen
  • 04:59FV19 - Mød partiet Alternativet (G)

Bornholmsk virksomhed får millionstøtte

Den bornholmske virksomhed PRECURE, der vil bekæmpe nedslidningsskader på arbejdspladserne, har modtaget støtte på næsten 2,7 millioner kroner.
Bornholmske PRECURE som arbejder med at bekæmpe nedslidningsskader ved brug af højteknologi, har modtaget støtte af Erhvervsstyrelsen der har tildelt den bornholmske virksomhed det store beløb på 2,7 millioner kroner.

Der er tale om støtte fra Regionalfondsmidlerne, som Vækstforum Bornholm indstillede PRECURE til på sit sidste møde i december 2018. Den indstilling har Erhvervsstyrelsen fulgt, og PRECURE har nu modtaget det skriftlige tilsagn.

PRECURE skriver i en pressemeddelelse, at beløbet skal bruges på udviklingen af virksomhedens næste produkt rettet mod nedslidningsskader i ryggen.

– Vi er meget glade og taknemlige for den støtte og opbakning, som vi har mødt på Bornholm og herunder af det daværende Vækstforum Bornholm, siger PRECURE's administrerende direktør, Finn Bech Andersen.

Direktøren fortsætter:

- Vi er en opstartsvirksomhed inden for højteknologiske produkter, der kræver store summer at udvikle. Derfor er støtte som den via Vækstforum Bornholm afgørende.

Finn Bech Andersen forventer i øvrigt at selskabets aktivitet vil resultere i, at der frem mod 2025 skabes op mod 40 bornholmske arbejdspladser.
Aktuelle programmer på Play