Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:09FV19 - Mød partiet Alternativet (G)
  • 01:0022Nyheder (G)
  • 01:05Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.
  • 01:30Mellem os (G)Tidligere på måneden begyndte en stor udgravning på Sorte Muld ved Svaneke. I udgravningen deltager mange studerende fra Aarhus Universitet og to af dem - Laura Ahlqvist og Sebastian Gerberg - kommer ind og fortæller om udgravningen, stedets historie og det særlige ved at være arkæolog.
  • 02:00Nationalpark Thy (2:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:25Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)
  • 03:15Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Boldrup, Kolding, Odense, Aakirkeby og Holbæk.
  • 03:40FV19 - Valgfolkemøde 4. del (G)Klima i hverdagen – hvor meget skal vi lovgive? Du kan sortere dit affald, droppe det røde kød og holde alle dine ferier på landjorden. Men skal politikerne lovgive om det? Og skal der ligefrem vanke bøder for at smide plast og metal i skraldespanden? Politikere: Thomas Danielsen (Venstre), Carsten Bach (Liberal Alliance) og Rasmus Nordquist (Alternativet) Vært: Anders Køpke Christensen
  • 04:59FV19 - Mød partiet Alternativet (G)

Peter Juel-Jensen fanget i Bornholms Lufthavn

Folketingsmedlem for Venstre, Peter Juel-Jensen blev her til morgen fanget i Bornholms Lufthavn på grund af et forsinket morgenfly.
Peter Juel-Jensen mener ikke det er godt nok at DAT ikke melder ud i bedre tid, når de ved de bliver forsinket. Han skulle selv have taget imod en masse bornholmere på Christiansborg, det bliver nu forsinket.

- Jeg er med på, at det her er en menneskelig fejl, men det er simpelthen bare ikke godt nok. Det her kan jeg forstå godt kunne have været meldt ud, så os der sidder herude i lufthaven, kunne have nået en færge i stedet for, fortæller Folketingsmedlem for Venstre, Peter Juel-Jensen.

Og politikerne fortsætter:

- Det her er ærgerligt og det må ikke gribe om sig. Det er virkelig dårlig branding for Bornholm. Og det kan få konsekvenser. Lige nu sidder vi jo en hel flyver herude med en dårlig historie om DAT - og det spredes jo.

Og politikeren vil ikke udelukke, at det er noget der skal tages op i folketinget.

- Jeg synes ærlig talt, at vi skal kunne holde operatøren oppe på, at de skal sørge for at vi kommer fra Bornholm til den bestilte tid. Det skal være deres ansvar, at vi kommer af sted til tiden, slutter folketingsmedlem for Venstre Peter Juel-Jensen.

Aktuelle programmer på Play