Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:09FV19 - Mød partiet Alternativet (G)
  • 01:0022Nyheder (G)
  • 01:05Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.
  • 01:30Mellem os (G)Tidligere på måneden begyndte en stor udgravning på Sorte Muld ved Svaneke. I udgravningen deltager mange studerende fra Aarhus Universitet og to af dem - Laura Ahlqvist og Sebastian Gerberg - kommer ind og fortæller om udgravningen, stedets historie og det særlige ved at være arkæolog.
  • 02:00Nationalpark Thy (2:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:25Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)
  • 03:15Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Boldrup, Kolding, Odense, Aakirkeby og Holbæk.
  • 03:40FV19 - Valgfolkemøde 4. del (G)Klima i hverdagen – hvor meget skal vi lovgive? Du kan sortere dit affald, droppe det røde kød og holde alle dine ferier på landjorden. Men skal politikerne lovgive om det? Og skal der ligefrem vanke bøder for at smide plast og metal i skraldespanden? Politikere: Thomas Danielsen (Venstre), Carsten Bach (Liberal Alliance) og Rasmus Nordquist (Alternativet) Vært: Anders Køpke Christensen
  • 04:59FV19 - Mød partiet Alternativet (G)

Rønne Havn går glip af anløb af krydstogtsskib

Det store krydstogsskib Magellan, skulle her til morgen have anløbet Rønne Havn, men kaptajnen vurderede at det ikke var muligt.
Kaptajnen på det største krydstogtsskib der i denne sæson skulle anløbe Rønne Havn tog en beslutning om at sejle videre på skibets rute på grund af vejrforholdene i morges.

- Det er kaptajnens beslutning, ikke at anløbe Rønne Havn i dag, han vurderede at skibet som denne gang havde en masse ældre mennesker med, ikke ville kunne overskue at skulle sejles fra Reden, fortæller kommunikations- og marketingsansvarlig hos RønneHavn A/S, Vicki R. Johansen.

Megellan havde 1400 gæster med som skulle have besøgt Bornholm i dag.

- Det er selvfølgelig super ærgerligt, men det er desværre kaptajnens beslutning, fortæller kommunikations- og marketingsansvarlig hos RønneHavn A/S, Vicki R. Johansen.

Vicki R. Johansen, fortsætter:

- Når vi til juni kan tage den nye krydstogtskaj i brug, minimerer vi chancerne for at dette kan ske, slutter kommunikations- og marketingsansvarlig hos RønneHavn A/S, Vicki R. Johansen.


Aktuelle programmer på Play