Næste udsendelse: 21:30 Årstidens Spisekammer - påskesalater

TV i dag

  • 21:05Nationalpark Thy (19:52)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 21:30Årstidens Spisekammer - påskesalaterMette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 22:0019.30Nyheder (G)
  • 22:14Vejret i morgen (G)
  • 22:15EP19 - valgaften (G)

Kommunen køber Rockerborg

Økonomi-, Erhvervs- og Planudvalget besluttede på deres seneste møde at give grønt lys til opkøb af ejendommen Nygårdsvej 15 i Hasle, også kaldet Rockerborgen.
Formålet med købet af ejendommen på Nygårdsvej 15 i Hasle er en efterfølgende nedrivning. Det skriver Bornholms Regionskommune i en pressemeddelelse.

Ejendommen der har stået og forfaldet, er blevet besigtiget og vurderet til at være i en sådan stand, som kan udløse tilskud til nedrivning.

Nedrivningen giver til gengæld en mere sammenhængende byggegrund, som skal indgå i byggeriet af det kommende plejecenter, Bykær i Hasle.

Dette byggeri blev udskudt sidste år, men skal genoptages i 2022.

Borgmester Winni Grosbøll, siger i pressemeddelelsen:

- Det har længe været et stort ønske fra lokalsamfundet i Hasle at komme af med ejendommen, der er kendt som den tidligere rockerborg, så det er glædeligt, at vi nu kan imødekomme det ønske. Samtidig stiller det os i en endnu bedre situation, når vi skal i gang med at opføre det nye plejecenter, Bykær. Det er dejligt, når flere ting kan falde i hak på den måde.

Aktuelle programmer på Play