Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:09FV19 - Mød partiet Alternativet (G)
  • 01:0022Nyheder (G)
  • 01:05Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.
  • 01:30Mellem os (G)Tidligere på måneden begyndte en stor udgravning på Sorte Muld ved Svaneke. I udgravningen deltager mange studerende fra Aarhus Universitet og to af dem - Laura Ahlqvist og Sebastian Gerberg - kommer ind og fortæller om udgravningen, stedets historie og det særlige ved at være arkæolog.
  • 02:00Nationalpark Thy (2:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:25Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)
  • 03:15Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Boldrup, Kolding, Odense, Aakirkeby og Holbæk.
  • 03:40FV19 - Valgfolkemøde 4. del (G)Klima i hverdagen – hvor meget skal vi lovgive? Du kan sortere dit affald, droppe det røde kød og holde alle dine ferier på landjorden. Men skal politikerne lovgive om det? Og skal der ligefrem vanke bøder for at smide plast og metal i skraldespanden? Politikere: Thomas Danielsen (Venstre), Carsten Bach (Liberal Alliance) og Rasmus Nordquist (Alternativet) Vært: Anders Køpke Christensen
  • 04:59FV19 - Mød partiet Alternativet (G)

TMB19: Starten går torsdag klokken 07.00

Nu ligger det fast. Starten på dette års Trolling Master Bornholm går klokken 07.00 i morgen torsdag.
Både vind og bølger arter sig, så deltagerne i Trolling Master Bornholm kan endelig se frem til at komme på havet. Det sker torsdag morgen klokken 07.00.

- Som vejrudsigten ser ud lige nu, så kommer vi på havet alle dage, siger Jan Jørgensen, der er dommer og arrangør fra TV 2/Bornholm.

Vejrudsigten ser så god ud, at arrangørerne lige nu overvejer, om man skal forlænge fiskeriet lørdag.

- Som en kompensation overvejer vi lige nu en lang lørdag. Det betyder næsten ingen søvn og en start klokken 05-05.30 på lørdag, siger Jan Jørgensen.

Om der bliver en ekstra lang fiskedag lørdag bliver besluttet i morgen fredag.

Sådan her bliver starten

07.00: Første start i Tejn for store både.
07.15: Anden start i Tejn for små både.
07.30: Tredje start i Allinge for alle både.

Du kan selvfølgelig se starten i fjernsynet på TV 2/Bornholm.

Aktuelle programmer på Play