Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:09FV19 - Mød partiet Alternativet (G)
  • 01:0022Nyheder (G)
  • 01:05Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.
  • 01:30Mellem os (G)Tidligere på måneden begyndte en stor udgravning på Sorte Muld ved Svaneke. I udgravningen deltager mange studerende fra Aarhus Universitet og to af dem - Laura Ahlqvist og Sebastian Gerberg - kommer ind og fortæller om udgravningen, stedets historie og det særlige ved at være arkæolog.
  • 02:00Nationalpark Thy (2:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:25Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)
  • 03:15Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Boldrup, Kolding, Odense, Aakirkeby og Holbæk.
  • 03:40FV19 - Valgfolkemøde 4. del (G)Klima i hverdagen – hvor meget skal vi lovgive? Du kan sortere dit affald, droppe det røde kød og holde alle dine ferier på landjorden. Men skal politikerne lovgive om det? Og skal der ligefrem vanke bøder for at smide plast og metal i skraldespanden? Politikere: Thomas Danielsen (Venstre), Carsten Bach (Liberal Alliance) og Rasmus Nordquist (Alternativet) Vært: Anders Køpke Christensen
  • 04:59FV19 - Mød partiet Alternativet (G)

Bedste resultat nogensinde hos Insepa

Der er god grund til at smile hos Insepa. Årsregnskabet 2018 er nemlig det bedste nogensinde i virksomheden.
Insepa A/S, moderselskabet bag EspersenGruppen og Beck Pack Systems, kan for 2018 præsentere et årsregnskab med et resultat på 232 millioner kroner.

Det resultat er det bedste nogensinde i Insepa og kan henføres direkte til salget af 40% af aktierne i Beck Pack Systems A/S til Kirk Kapital. Det skriver Insepa i en pressemeddelelse.

Koncernresultatet før ekstraordinære poster er 62 millioner kroner i 2018 - i 2017 var de på 54 millioner kroner.

Bornholmske Beck Pack Systems kom ud af 2018 med et overskud på 59,2 millioner kroner efter skat.

Virksomheden, der producerer emballage til fiskeindustrien i hele verden, nåede dermed det bedste resultat i selskabets 100-årige historie.

EspersenGruppens resultat var til gengæld ikke tilfredsstillende, hvilket hovedsagelig skyldes særlige forhold i forbindelse med lukningen af fabrikken i Fredericia og overflytningen af produktionen til Koszalin i Polen.

Direktionen forventer et resultat for 2019 på linje med
budgettet og betydelig bedre end i 2018.

Aktuelle programmer på Play