Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:09FV19 - Mød partiet Alternativet (G)
  • 01:0022Nyheder (G)
  • 01:05Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.
  • 01:30Mellem os (G)Tidligere på måneden begyndte en stor udgravning på Sorte Muld ved Svaneke. I udgravningen deltager mange studerende fra Aarhus Universitet og to af dem - Laura Ahlqvist og Sebastian Gerberg - kommer ind og fortæller om udgravningen, stedets historie og det særlige ved at være arkæolog.
  • 02:00Nationalpark Thy (2:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:25Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)
  • 03:15Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Boldrup, Kolding, Odense, Aakirkeby og Holbæk.
  • 03:40FV19 - Valgfolkemøde 4. del (G)Klima i hverdagen – hvor meget skal vi lovgive? Du kan sortere dit affald, droppe det røde kød og holde alle dine ferier på landjorden. Men skal politikerne lovgive om det? Og skal der ligefrem vanke bøder for at smide plast og metal i skraldespanden? Politikere: Thomas Danielsen (Venstre), Carsten Bach (Liberal Alliance) og Rasmus Nordquist (Alternativet) Vært: Anders Køpke Christensen
  • 04:59FV19 - Mød partiet Alternativet (G)

Godmorgen Bornholm torsdag den 25. april 2019

I dag lover meteorologerne at vi får en del sol, og at det for det meste vil holde tørvejr.
I dag får vi nogen eller en del sol og mest tørt vejr. Temperaturerne kommer op mellem 13 og 19 grader, og vi får svag til jævn vind omkring øst.

I aften og i nat bliver det mest skyet dog stedvis klart vejr, og temperaturer ned mellem 8 og 10 grader. Vi får svag vind fra skiftende retninger, i nat efterhånden svag til jævn vind fra øst.

I lufthavnen har de morgenfriske passagerer boardet morgenflyet til København til tiden og på Rønne Havn melder Bornholmslinjen klar til morgenafgang. Både skibe og fly ser ud til at afgå planmæssigt til morgen.

Bornholms Politi melder om en sædvanligvis rolig nat på Bornholm.

På billedet et kig ud over Tejn Havn klokken 6 til morgen. Klokken 7 stævner de deltagende 420 både ud af havnene i Allinge og Tejn for at tage hul på tre dages laksedyst i Trolling Master Bornholm 2019.

Aktuelle programmer på Play