Næste udsendelse: 23:30 I Tyskland har jeg hjemme 1:4 (G)

TV i dag

 • 23:00Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 23:30I Tyskland har jeg hjemme 1:4 (G)Giver det stadig mening, at Danmark hvert år sender penge til det danske mindretal i Sydslesvig? Det spørger Søren Vesterby om i fire programmer, hvor han besøger mindretallet syd for grænsen.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 00:55Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 01:30Flere sider af Lene Dybdahl (G)Fantasyforfatter Lene Dybdahl fortæller om sin bog "Skyriel".
 • 02:00Folkemødet 2019 - De bedste øjeblikke, live rundtur med Sofie Andersen (G)
 • 02:30Månedens foredrag - Jakob Seerup (G)Museumsinspektør Jakob Seerup fortæller om Valborg Hjorth. Bornholms fornemst dekorede sygeplejerske. En sygeplejerske i krig og fred.
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Løgstør, Stevns, Odense, Viborg, Aabenraa og Kerteminde.
 • 04:00Mellem os (G)
 • 04:30Helt i fisk - Plastik og gedder (G)Gedden er et bæst. En rigtig skarptandet rovfisk fra et ondt sted. Christian, Jesper og William er taget til den private sø, Krashave, for at prøve at få et af bæsterne på krogen. Denne gang kun med kunstig agn, og det er ikke småting, man fanger gedder med.
 • 05:00Stafetten - Klaus Hjorth Hansen (G)Klaus Hjorth Hansen er 52 år og driver flere virksomheder på Bornholm og i Polen. Fundamentet er Nexø Vodbinderi. Klaus Hjorth Hansen er født og opvokset i Aarsdale, og der bor han også i dag med kone og børn.

Godmorgen Bornholm torsdag den 25. april 2019

I dag lover meteorologerne at vi får en del sol, og at det for det meste vil holde tørvejr.
I dag får vi nogen eller en del sol og mest tørt vejr. Temperaturerne kommer op mellem 13 og 19 grader, og vi får svag til jævn vind omkring øst.

I aften og i nat bliver det mest skyet dog stedvis klart vejr, og temperaturer ned mellem 8 og 10 grader. Vi får svag vind fra skiftende retninger, i nat efterhånden svag til jævn vind fra øst.

I lufthavnen har de morgenfriske passagerer boardet morgenflyet til København til tiden og på Rønne Havn melder Bornholmslinjen klar til morgenafgang. Både skibe og fly ser ud til at afgå planmæssigt til morgen.

Bornholms Politi melder om en sædvanligvis rolig nat på Bornholm.

På billedet et kig ud over Tejn Havn klokken 6 til morgen. Klokken 7 stævner de deltagende 420 både ud af havnene i Allinge og Tejn for at tage hul på tre dages laksedyst i Trolling Master Bornholm 2019.

Aktuelle programmer på Play