Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:09FV19 - Mød partiet Alternativet (G)
  • 01:0022Nyheder (G)
  • 01:05Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.
  • 01:30Mellem os (G)Tidligere på måneden begyndte en stor udgravning på Sorte Muld ved Svaneke. I udgravningen deltager mange studerende fra Aarhus Universitet og to af dem - Laura Ahlqvist og Sebastian Gerberg - kommer ind og fortæller om udgravningen, stedets historie og det særlige ved at være arkæolog.
  • 02:00Nationalpark Thy (2:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:25Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)
  • 03:15Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Boldrup, Kolding, Odense, Aakirkeby og Holbæk.
  • 03:40FV19 - Valgfolkemøde 4. del (G)Klima i hverdagen – hvor meget skal vi lovgive? Du kan sortere dit affald, droppe det røde kød og holde alle dine ferier på landjorden. Men skal politikerne lovgive om det? Og skal der ligefrem vanke bøder for at smide plast og metal i skraldespanden? Politikere: Thomas Danielsen (Venstre), Carsten Bach (Liberal Alliance) og Rasmus Nordquist (Alternativet) Vært: Anders Køpke Christensen
  • 04:59FV19 - Mød partiet Alternativet (G)

TMB19: Ville hellere spise morgenbrød

Starten gik klokken 07.00 i årets Trolling Master Bornholm, men ikke alle kom ud af starthullerne til tiden. Båd 207 og 317 spiste morgenbrød og slappede af i stedet.
Det gælder om at komme godt fra start, og nogle gange er det ikke det samme som at komme hurtigt af sted.

Sådan har de det på båd 207 og 317, hvor de to timer efter starten stadig var i havnen i Tejn.

- Vi hygger bare med lidt morgenbrød. Vi har ikke så travlt, for vi skal nok fange noget, lyder det fra skipper Patrick Street på båd 207.

På nabobåden 317 er der heller ingen stress at spore. De har en helt klar plan for, hvad der skal ske i dag.

- Vi kan jo se, hvor alle de andre ligger, så vi har jo ikke travlt, siger skipper på båd 317, Mikkel Sylvest.

Begge både er debutanter i Trolling Master Bornholm, men de har før deltaget i andre konkurrencer i Danmark.

Aktuelle programmer på Play