Næste udsendelse: 22:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

  • 21:30Årstidens Spisekammer - påskesalaterMette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 22:0019.30Nyheder (G)
  • 22:14Vejret i morgen (G)
  • 22:15EP19 - valgaften (G)

Kommunen leder efter nye lokaler

Efter projekt Snorrebakken er sat på pause på ubestemt tid, er kommunen nu igen på jagt efter nye lokaler.
Kommunens Center for Børn og Unge har midlertidigt boet i lokaler på Almegårds Kaserne i Rønne. Planen var, at de skulle være flyttet ind i Snorrebakkens nye lokaler omkring den 1. maj, men det projekt er sat på pause og nu står centeret altså igen uden tag over hovedet.

- Vi har fået forlænget vores periode hos kasernen frem til den 1. august, derefter kan vi ikke bliver forlænget mere. Så lige nu er Ejendomme og Drift i gang med at kigge på nye løsninger, fortæller centerchef for Center for Børn og Unge, Anders Fløjborg.

Det ærgrer centerchefen, at hans medarbejdere skal igennem den her lidt rodede proces.

- Alle er ærgrelige over, at sammenlægningen af Center for Børn og Familie, nu er udskudt, det berører selvfølgelig medarbejderne og det er ærgerligt, fortæller
centerchef for Center for Børn og Unge, Anders Fløjborg.

Det næste tre måneder vil der derfor bliver arbejdet på højtryk for at finde nogle nye lokaler, men lige nu kan der ikke siges noget om, hvor og hvornår.

- Vi arbejder på at finde nogle kommunale bygninger, som kan rumme de 22 medarbejdere det drejer sig om, og de aktiviteter de udfører, slutter centerchef for Center for Børn og Unge, Anders Fløjborg.

Centerchefen ved ikke noget om, hvad det er for nogle bygninger der bliver kigget på endnu.Aktuelle programmer på Play