Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:09FV19 - Mød partiet Alternativet (G)
  • 01:0022Nyheder (G)
  • 01:05Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.
  • 01:30Mellem os (G)Tidligere på måneden begyndte en stor udgravning på Sorte Muld ved Svaneke. I udgravningen deltager mange studerende fra Aarhus Universitet og to af dem - Laura Ahlqvist og Sebastian Gerberg - kommer ind og fortæller om udgravningen, stedets historie og det særlige ved at være arkæolog.
  • 02:00Nationalpark Thy (2:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:25Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)
  • 03:15Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Boldrup, Kolding, Odense, Aakirkeby og Holbæk.
  • 03:40FV19 - Valgfolkemøde 4. del (G)Klima i hverdagen – hvor meget skal vi lovgive? Du kan sortere dit affald, droppe det røde kød og holde alle dine ferier på landjorden. Men skal politikerne lovgive om det? Og skal der ligefrem vanke bøder for at smide plast og metal i skraldespanden? Politikere: Thomas Danielsen (Venstre), Carsten Bach (Liberal Alliance) og Rasmus Nordquist (Alternativet) Vært: Anders Køpke Christensen
  • 04:59FV19 - Mød partiet Alternativet (G)

KB: Nej til nyt tankanlæg på Tejn Havn

Ønsket var et nyt tankanlæg, en flydebro og en uddybning af indsejlingen til Tejn Havn. Kun et af projekterne bliver til noget.
Trollingmaster Bornholm blev også debatteret i kommunalbestyrelsessalen her til aften.

- Det er dog lidt misvisende, for det er ikke arrangementet, som vi skal drøfte, men havnens evne til eksempelvis at håndtere denne belastning, lød det fra borgmester Winni Grosbøll (A).

De næsten 400 både, som i øjeblikket deltager i Trollingmaster Bornholm, er dog en væsentlig årsag til, at Tejn Havn ønsker følgende tre forbedringer: Et nyt tankanlæg, en flydebro og en uddybning af indsejlingen til Tejn Havn.

- De kommunale skal naturligvis understøtte det populære arrangement, men set i lyset af kommunens usikre økonomi, hvor vi har 100 mio. kr. ude at svømme, så vælger vi at støtte Økonomi-, Erhvervs og Planudvalgets forslag om kun at bevillige penge til uddybningen, svarende til 75.000 kr., sagde borgmester Winni Grosbøll.

Senere på aftenens kommunalbestyrelsesmøde kom der dog flere forbedringer til Tejn. Under overskriften ”Mere liv i Tejn” har kommunen og Borgerforeningen sat gang i flere tiltag og 310.000 kr. blev afsat til følgende: Klargøring af opholdsområde, etablering af shelter og omklædningsrum, færdiggørelse af jollebro, etablering af adgangsbro og kajaklandeplads, belysning, skiltning samt renovering af toilet.

Friluftsrådet har ligeledes bevilliget 130.000 kr. til projektet.

Aktuelle programmer på Play