Næste udsendelse: 23:00 Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)

TV i dag

 • 22:15EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 23:00Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 23:30I Tyskland har jeg hjemme 1:4 (G)Giver det stadig mening, at Danmark hvert år sender penge til det danske mindretal i Sydslesvig? Det spørger Søren Vesterby om i fire programmer, hvor han besøger mindretallet syd for grænsen.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 00:55Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 01:30Flere sider af Lene Dybdahl (G)Fantasyforfatter Lene Dybdahl fortæller om sin bog "Skyriel".
 • 02:00Folkemødet 2019 - De bedste øjeblikke, live rundtur med Sofie Andersen (G)
 • 02:30Månedens foredrag - Jakob Seerup (G)Museumsinspektør Jakob Seerup fortæller om Valborg Hjorth. Bornholms fornemst dekorede sygeplejerske. En sygeplejerske i krig og fred.
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Løgstør, Stevns, Odense, Viborg, Aabenraa og Kerteminde.
 • 04:00Mellem os (G)
 • 04:30Helt i fisk - Plastik og gedder (G)Gedden er et bæst. En rigtig skarptandet rovfisk fra et ondt sted. Christian, Jesper og William er taget til den private sø, Krashave, for at prøve at få et af bæsterne på krogen. Denne gang kun med kunstig agn, og det er ikke småting, man fanger gedder med.
 • 05:00Stafetten - Klaus Hjorth Hansen (G)Klaus Hjorth Hansen er 52 år og driver flere virksomheder på Bornholm og i Polen. Fundamentet er Nexø Vodbinderi. Klaus Hjorth Hansen er født og opvokset i Aarsdale, og der bor han også i dag med kone og børn.

Tilflytterkonsulent: Charmeoffensiv giver bid

Første stop på weekendens tilflytterfremstød på Sjælland har, ifølge tilflytterkonsulenten, allerede givet pote.
Hele weekenden er Destination Bornholm, Jan Gildam og hans eventvogn og tilflytterkonsulent Rune Holm på charmeoffensiv på Sjælland. De vil gerne lokke både flere turister og flere tilflyttere til øen. Og i følge Rune Holm, er der allerede succes på bornholmerturneens første stop på DTU i Lyngby.

- Der er flere der gerne vil flytte til øen, siger tilflytterkonsulenten.

En af dem, Rune Holm har snakket med, er bygningskonstruktør. Og han vil gerne flytte til Bornholm, når hans kæreste er færdiguddannet som jordemoder om to år. Men efter en snak med Rune Holm, overvejer bygningskonstruktøren nu at tage et pendlerjob.

- Han sender mig sit CV, og så skal vi finde ud af, om det er nu, eller om to år, han skal til Bornholm, siger tilflytterkonsulenten, som også fortæller, at der har været en masse glade mennesker forbi den bornholmske delegation, som han kalder et bornholmsk Kinderæg bestående af treenigheden: Turisme, job og det at bo på Bornholm.

- Og de er også vilde med de bornholmske fødevarer, siger tilflytterkonsultenten.

Aktuelle programmer på Play