Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:30Kommunalbestyrelsesmøde d.23. maj 1. del
  • 00:09FV19 - Mød partiet Alternativet (G)
  • 01:0022Nyheder (G)
  • 01:05Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.
  • 01:30Mellem os (G)Tidligere på måneden begyndte en stor udgravning på Sorte Muld ved Svaneke. I udgravningen deltager mange studerende fra Aarhus Universitet og to af dem - Laura Ahlqvist og Sebastian Gerberg - kommer ind og fortæller om udgravningen, stedets historie og det særlige ved at være arkæolog.
  • 02:00Nationalpark Thy (2:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:25Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)
  • 03:15Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Boldrup, Kolding, Odense, Aakirkeby og Holbæk.
  • 03:40FV19 - Valgfolkemøde 4. del (G)Klima i hverdagen – hvor meget skal vi lovgive? Du kan sortere dit affald, droppe det røde kød og holde alle dine ferier på landjorden. Men skal politikerne lovgive om det? Og skal der ligefrem vanke bøder for at smide plast og metal i skraldespanden? Politikere: Thomas Danielsen (Venstre), Carsten Bach (Liberal Alliance) og Rasmus Nordquist (Alternativet) Vært: Anders Køpke Christensen
  • 04:59FV19 - Mød partiet Alternativet (G)

Tilflytterkonsulent: Charmeoffensiv giver bid

Første stop på weekendens tilflytterfremstød på Sjælland har, ifølge tilflytterkonsulenten, allerede givet pote.
Hele weekenden er Destination Bornholm, Jan Gildam og hans eventvogn og tilflytterkonsulent Rune Holm på charmeoffensiv på Sjælland. De vil gerne lokke både flere turister og flere tilflyttere til øen. Og i følge Rune Holm, er der allerede succes på bornholmerturneens første stop på DTU i Lyngby.

- Der er flere der gerne vil flytte til øen, siger tilflytterkonsulenten.

En af dem, Rune Holm har snakket med, er bygningskonstruktør. Og han vil gerne flytte til Bornholm, når hans kæreste er færdiguddannet som jordemoder om to år. Men efter en snak med Rune Holm, overvejer bygningskonstruktøren nu at tage et pendlerjob.

- Han sender mig sit CV, og så skal vi finde ud af, om det er nu, eller om to år, han skal til Bornholm, siger tilflytterkonsulenten, som også fortæller, at der har været en masse glade mennesker forbi den bornholmske delegation, som han kalder et bornholmsk Kinderæg bestående af treenigheden: Turisme, job og det at bo på Bornholm.

- Og de er også vilde med de bornholmske fødevarer, siger tilflytterkonsultenten.

Aktuelle programmer på Play