Næste udsendelse: 23:00 Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)

TV i dag

 • 22:15EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 23:00Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 23:30I Tyskland har jeg hjemme 1:4 (G)Giver det stadig mening, at Danmark hvert år sender penge til det danske mindretal i Sydslesvig? Det spørger Søren Vesterby om i fire programmer, hvor han besøger mindretallet syd for grænsen.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 00:55Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 01:30Flere sider af Lene Dybdahl (G)Fantasyforfatter Lene Dybdahl fortæller om sin bog "Skyriel".
 • 02:00Folkemødet 2019 - De bedste øjeblikke, live rundtur med Sofie Andersen (G)
 • 02:30Månedens foredrag - Jakob Seerup (G)Museumsinspektør Jakob Seerup fortæller om Valborg Hjorth. Bornholms fornemst dekorede sygeplejerske. En sygeplejerske i krig og fred.
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Løgstør, Stevns, Odense, Viborg, Aabenraa og Kerteminde.
 • 04:00Mellem os (G)
 • 04:30Helt i fisk - Plastik og gedder (G)Gedden er et bæst. En rigtig skarptandet rovfisk fra et ondt sted. Christian, Jesper og William er taget til den private sø, Krashave, for at prøve at få et af bæsterne på krogen. Denne gang kun med kunstig agn, og det er ikke småting, man fanger gedder med.
 • 05:00Stafetten - Klaus Hjorth Hansen (G)Klaus Hjorth Hansen er 52 år og driver flere virksomheder på Bornholm og i Polen. Fundamentet er Nexø Vodbinderi. Klaus Hjorth Hansen er født og opvokset i Aarsdale, og der bor han også i dag med kone og børn.

Brugs kæmper for overlevelse

Det går bedre for Dagli' Brugsen i Østerlars, men der skal stadig gøres noget for at sikre brugsens overlevelse
Den nye uddeler i Dagli' Brugsen i Østerlars, Jørn-Ole Pedersen kunne på generalforsamlingen torsdag aften glædes over et mindre underskud end året før. Men der er stadig underskud. Og det skal der gøres noget ved:

- Vi kan ikke overleve med at sælge en pakke cigaretter og en smule mælk om aftenen, siger Jørn-Ole Pedersen.

Så nu skal der gerne gang i lidt velment gruppepres blandt de lokale for at få mere handel i brugsen:

- Vi skal have mange flere, der fortæller; Nej, du skal da tage til Østerlars brugs at handle, siger Jørn-Ole Pedersen.

Man vil nu også kæmpe for at få flere turister til byen. Og cykelturister kan måske blive en pæn indtægtskilde:

- De siger, at der vil komme mange cyklister fra Polen. Dem skal vi ikke kimse af, siger Jørn-Ole Pedersen.

I Multihuset i Østerlars gør man også hvad man kan for Dagli' Brugsen i byen:

- Vi ligger alt vores indkøb dernede. Og Multihuset vokser jo støt og roligt med flere brugere, og dermed også flere aktiviteter og mere handel i brugsen, siger Lars Greve, formand for Multihuset.

Aktuelle programmer på Play