Næste udsendelse:

TV i dag

Kaos på Ystad Havn

Ventende biler i lange baner og meget lidt information mødte færgepassager Michael Hansen i kølvandet på færgens påsejling.
Fyldte opmarchbåse og biler, der holder i kø langt udenfor check in.

Det er situationen på Ystad Havn fredag aften, fortæller Michael Hansen, er skulle have været med hurtigfærgen Max mod Bornholm 18:30.

På grund af Express1s påsejling af et polsk lystfiskefartøj fredag formiddag slåes Bornholmslinjen med forsinkelser, og har blandt andet måtte sætte Povl Anker ind på ruten.

En lastbilchauffør fortæller også, at han skulle have været med 12:30, men da Max ikke tager lastbiler, var han i første omgang flyttet til Povl Ankers afgang 18:30 fra Ystad. Men her blev færgen fyldt op med personbiler først, og derfor er han nu igen blevet skubbet bagerst i køen, og har udsigt til, først at komme hjem mod Bornholm 22:30.

Ingen af de to passagerer, TV 2/Bornholm har talt med her til aften, er voldsomt imponeret af informationen fra personalet hos Bornholmslinjen. Hverken den, der gives på havnen, eller den man kan få, hvis man ringer til kundeservice.

Aktuelle programmer på Play