Næste udsendelse: 22:35 19.30Nyheder og sport (G)

TV i dag

  • 22:15Folkemødet - Morten Messerschmidt og Dot: Bliv ved med at krænke!Morten Messerschmidt agerer frivilligt sidekick i radioprogrammet Den Korte Radioavis på Radio27syv og har også været offer i et legendarisk tv-interview med Mikael Bertelsen. Han og kæresten Dot Wessman giver her nogle gode råd til, hvor man bør sætte en grænse, og hvor humoren skal have totalt frit spil i en krænkelsestid. TV 2 Regionerne dykker ned i krænkelseskulturen og undersøger, hvem og hvad man egentlig må grine af i 2019. For er det hele ikke bare for sjov? Medvirkende: Dot Wessman, sangerinde, Bakken Morten Messerschmidt, Medlem af Europaparlamentet, Dansk Folkeparti Værter: Ole Huld Jakobsen, Crossmedia Producent, TV 2 Regionerne og Michael Lindskau Nielsen, Creative Director, TV 2 Regionerne
  • 22:3519.30Nyheder og sport (G)
  • 22:44Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
  • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
  • 00:10Folkemødet - live rundtur med Sofie Andersen (G)
  • 02:40Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
  • 04:30Folkemødet - Bornholm i EU (G)Debat om, hvor og hvordan Bornholm kan gøre mere brug af EU, og hvilke muligheder der er?
  • 04:31Folkemødet - Ikke i min baghave! (G)Debat om, hvem der skal have generne, når politikerne gerne vil skaffe mere bæredygtig energi såsom landvindmøller og solcelleanlæg.
  • 05:00Folkemødet - Hvor er folket? (G)Debat om, hvorvidt Folkemødet bevæger sig væk fra folket, men også væk fra græsrodsbevægelser og bliver mere elitært.

FV19: Valgbussen ruller igen

Så er det tid til, at valgbussen igen ruller. I dag var den på Campus Bornholm for at få de unge til at stemme, men der var ikke en eneste, der mødte op.
Alt var klart til de unge vælgere ude på Campus Bornholm, da valgbussen i dag rullede hen på Campus' parkeringsplads. Der var bare lige det, at ingen unge mødte op.

- Det, synes jeg, er ærgerligt, vi vil jo gerne have de unge til at stemme, siger Maria Løvenstrøm, der er konsulent i kommunen.

Valgbussen havde ellers prøvet at gøre det hyggeligt ved at have slik i bussen, men det var der altså ingen, der rigtig bed på.

Det er ikke en helt uvant situation for valgbussen. For to uger siden holdt bussen også på Campus, og det var i anledningen af Europaparlamentsvalget. Heller ikke her kom de unge forbi for at stemme.

- De forduftede bare efter de to store debatter på Campus, så det er altså ret svært at få dem ind i bussen, lyder det fra Maria Løvenstrøm.

Selvom de ikke har de bedste erfaringer fra Campus Bornholm indtil videre, så giver de ikke op. Til næste valg vil de også lægge vejen forbi Campus.

Det var dog ikke helt for ingenting, at valgbussen var på Campus i dag. Der var i alt fire borgere, der afgav sin stemme i bussen.

Aktuelle programmer på Play