Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:44Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
  • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
  • 00:10Folkemødet - live rundtur med Sofie Andersen (G)
  • 02:40Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
  • 04:30Folkemødet - Bornholm i EU (G)Debat om, hvor og hvordan Bornholm kan gøre mere brug af EU, og hvilke muligheder der er?
  • 04:31Folkemødet - Ikke i min baghave! (G)Debat om, hvem der skal have generne, når politikerne gerne vil skaffe mere bæredygtig energi såsom landvindmøller og solcelleanlæg.
  • 05:00Folkemødet - Hvor er folket? (G)Debat om, hvorvidt Folkemødet bevæger sig væk fra folket, men også væk fra græsrodsbevægelser og bliver mere elitært.

FV19: Juel deler ambitioner med 2025-plan

Venstres spidskandidat, Peter Juel-Jensen, er umiddelbart positivt indstillet over for Socialdemokratiets 2025-plan, som de fremlagde i dag.
Folketingskandidat, og nuværende folketingsmedlem, for Venstre, Peter Juel-Jensen har i grove træk ja-hatten på i forhold til den 2025-plan for.

- Kan umiddelbart se, vi har nogenlunde samme ambitionsniveau, skriver han i en sms til TV 2/Bornholm.

Ikke alt er dog fryd og gammen i forhold til Venstre-manden og Socialdemokraternes nye plan. Beskatningen af medarbejderfrynsegoder, som er en del af finansieringen af planen, giver han ikke meget for.

- Jeg er ked af, at Socialdemokraterne ikke vil fjerne beskatningen af arbejdsgiverbetalt telefon og internet - vi har fjernet den fra 2020, fordi det var for bøvlet, skriver han.

Folketingskollega, Lea Wermelin, spidskandidat fra Socialdemokratiet kritisererede Venstre for, som hun mente, at Venstre hellere ville skattelettelser end velfærd. Den udlægning er Peter Juel-Jensen ikke enig i.

- Vi gav skattelettelser i 2016, så det bedre kunne betale sig, at arbejde - lige som vi har sikret bedre forhold de bornholmske pendlere, det kan jeg ikke forstå at Lea kan være utilfreds med. At bornholmske pendlere får bedre forhold, og vi har også forbedret forholdene for sommerhusudlejning og reduceret registreringsafgiften, begge del har i min bog løftet Bornholm, slutter han.

Der er folketingsvalg den 5.juni.

Aktuelle programmer på Play