Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:44Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
  • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
  • 00:10Folkemødet - live rundtur med Sofie Andersen (G)
  • 02:40Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
  • 04:30Folkemødet - Bornholm i EU (G)Debat om, hvor og hvordan Bornholm kan gøre mere brug af EU, og hvilke muligheder der er?
  • 04:31Folkemødet - Ikke i min baghave! (G)Debat om, hvem der skal have generne, når politikerne gerne vil skaffe mere bæredygtig energi såsom landvindmøller og solcelleanlæg.
  • 05:00Folkemødet - Hvor er folket? (G)Debat om, hvorvidt Folkemødet bevæger sig væk fra folket, men også væk fra græsrodsbevægelser og bliver mere elitært.

DGI Bornholm inviterer på "Walk 'n Talk"

DGI Bornholm inviterer alle tilflyttere til en introduktions- og inspirationstur nu på søndag.
På søndag d. 26. maj kan alle nye, bornholmske indbyggere komme med DGI Bornholm på en såkaldt "Walk 'n Talk" ved Rønne idrætshal.

Her fra vil tre idrætskonsulenter fra DGI Bornholm forestå en spadseretur på en lille planlagt rute for at vise og fortælle om de mange idrætsaktiviteter, man kan dyrke på Bornholm.

Det oplyser DGI Bornholm i en pressemeddelelse.

- Særligt flygtninge, håber vi, vil lægge vejen forbi og få en snak om foreningslivet på Bornholm. Men alle tilflyttere er velkomne, lyder det fra idrætskonsulent Kasper Fruergaard Nissen, der tilføjer:

- Selvom vi afholder vores lille "Walk n’ Talk" i Rønne, så har vi viden om og kontakter til alle mulige andre aktiviteter rundt omkring på resten af øen. Og er der helt særlige ønsker fra deltagerne, så skal vi i hvert fald nok hjælpe med at finde svaret eller formidle kontakten.

Arrangementet foregår i tidsrummet 10-12. Gåturen tager cirka en time og starter fra Rønne Idrætshal.

Billedet er et arkivfoto.

Aktuelle programmer på Play