Næste udsendelse: 21:30 Folkemødet - Hvor er folket? (G)

TV i dag

 • 21:00Folkemødet - Bornholm i EU (G)Debat om, hvor og hvordan Bornholm kan gøre mere brug af EU, og hvilke muligheder der er?
 • 21:30Folkemødet - Hvor er folket? (G)Debat om, hvorvidt Folkemødet bevæger sig væk fra folket, men også væk fra græsrodsbevægelser og bliver mere elitært.
 • 21:55Folkemødet - Sådan kan du stadig være sjov i en krænkelsestidHvis man ikke må gøre grin med de tykke, de handicappede, de troende eller folk af anden etnisk herkomst, hvad er der så tilbage? Vi kommer med tips til, hvordan du stadig kan være festens midtpunkt, gribe chancen og folde din humoristiske sans ud i en krænkelsestid, hvor alle vil forarges – uden du får en shitstorm på nakken! TV 2 Regionerne dykker ned i krænkelseskulturen og undersøger, hvem og hvad man egentlig må grine af i 2019. For er det hele ikke bare for sjov? Medvirkende: Sebastian Dorset, Komiker, - Bertel Haarder, MF, Venstre Værter: Ole Huld Jakobsen, Crossmedia Producent, TV 2 Regionerne og Michael Lindskau Nielsen, Creative Director, TV 2 Regionerne
 • 22:15Folkemødet - Morten Messerschmidt og Dot: Bliv ved med at krænke!Morten Messerschmidt agerer frivilligt sidekick i radioprogrammet Den Korte Radioavis på Radio27syv og har også været offer i et legendarisk tv-interview med Mikael Bertelsen. Han og kæresten Dot Wessman giver her nogle gode råd til, hvor man bør sætte en grænse, og hvor humoren skal have totalt frit spil i en krænkelsestid. TV 2 Regionerne dykker ned i krænkelseskulturen og undersøger, hvem og hvad man egentlig må grine af i 2019. For er det hele ikke bare for sjov? Medvirkende: Dot Wessman, sangerinde, Bakken Morten Messerschmidt, Medlem af Europaparlamentet, Dansk Folkeparti Værter: Ole Huld Jakobsen, Crossmedia Producent, TV 2 Regionerne og Michael Lindskau Nielsen, Creative Director, TV 2 Regionerne
 • 22:3519.30Nyheder og sport (G)
 • 22:44Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
 • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
 • 00:10Folkemødet - live rundtur med Sofie Andersen (G)
 • 02:40Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
 • 04:30Folkemødet - Bornholm i EU (G)Debat om, hvor og hvordan Bornholm kan gøre mere brug af EU, og hvilke muligheder der er?
 • 04:31Folkemødet - Ikke i min baghave! (G)Debat om, hvem der skal have generne, når politikerne gerne vil skaffe mere bæredygtig energi såsom landvindmøller og solcelleanlæg.
 • 05:00Folkemødet - Hvor er folket? (G)Debat om, hvorvidt Folkemødet bevæger sig væk fra folket, men også væk fra græsrodsbevægelser og bliver mere elitært.

Huspriser på Bornholm er ved at hente finanskrisen

Huspriserne på Bornholm ligger meget tæt på, hvad de var før finanskrisen indtraf.
Over hele landet stiger priserne på huse, men der er stor forskel på, hvor hurtigt priserne stiger. For Bornholms vedkommende, har flere undersøgelser vist, at huspriserne stiger meget. Det kan man nu også aflæse i en ny undersøgelse, hvor Boligsiden.dk har lavet en opgørelse, der viser prisudviklingen siden finanskrisen satte ind, og da den såkaldte boligboble bristede.

I 71 af landets kommuner har huspriserne endnu ikke nået niveauet fra før de sløje tider i slutningen af 00’erne og starten af 10’erne. Bornholm ligger blandt de 71 kommuner, men her er efterslæbet i kvadratmeterprisen kun på 735 kr. I 52 andre kommuner er efterslæbet større. På Lolland er efterslæbet på 2.608 kr., og i Gribskov Kommune er efterslæbet helt oppe på 4.937 kr. pr. kvadratmeter.

- Vi har talt om et boligmarked i massiv vækst siden 2015, hvor vi fik den meget lave rente. Alligevel har vi de fleste steder ikke nået de højder, som vi nåede før finanskrisen. Det viser, hvor afgrundsdyb den var. Finanskrisen har ikke blot påvirket det årti, vi snart afslutter. Den kommer også til at få betydning i næste årti. Finanskrisen har forandret boligmarkedet, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør og boligøkonom hos Boligsiden.

Mens det er en række sjællandske yderkommuner, der er længst fra at nå niveauet fra før finanskrisen, er det overvejende kommuner i og omkring København og de andre store byer, der er blandt de kommuner, hvor priserne nu er højere end før finanskrisen.

Aktuelle programmer på Play