Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:44Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
  • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
  • 00:10Folkemødet - live rundtur med Sofie Andersen (G)
  • 02:40Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
  • 04:30Folkemødet - Bornholm i EU (G)Debat om, hvor og hvordan Bornholm kan gøre mere brug af EU, og hvilke muligheder der er?
  • 04:31Folkemødet - Ikke i min baghave! (G)Debat om, hvem der skal have generne, når politikerne gerne vil skaffe mere bæredygtig energi såsom landvindmøller og solcelleanlæg.
  • 05:00Folkemødet - Hvor er folket? (G)Debat om, hvorvidt Folkemødet bevæger sig væk fra folket, men også væk fra græsrodsbevægelser og bliver mere elitært.

Grønt filmhold besøger Bornholm

I dag laves der optagelser på Bornholm til en film, der skal lære folk fra hele verden om det grønne Danmark og Bright Green Island.
State of Green er navnet på den organisation, der i dag står bag et besøg, hvor der skal laves optagelser til en film, der skal informere hele verden om det grønne Danmark.

Helt præcist er State of Green et offentligt-privat partnerskab, der arbejder med at fortælle historien om det grønne Danmark til en international målgruppe af beslutningstagere. Partnerskabets mål er at skabe netværk og relationer mellem virksomheder og offentlige organisationer, og at vise, at Dammark allerede har mange af løsningerne på de globale grønne udfordringer.

State of Green har en række projekter, herunder State of Green Tours, der tager imod besøgende beslutningstagere fra hele verden. State of Green tager årligt mod ca. 180 delegationer - i alt op mod 2000 personer - fra ca. 50 forskellige lande. Gæsterne bliver introduceret til den grønne danske fortælling blandt andet ved at de bliver sendt ud i landet på speciallavede Tours for at møde relevante danske virksomheder, myndigheder og organisationer.

Og det her her Bornholm bogstaveligt talt kommer ind i billedet, for øen udgør en af de lokaliteter, hvorpå der skal der laves en markedsføringsfilm, der illustrerer, hvordan man deltager på en sådan Tour, og hvad man kan opleve i Danmark.

Der skal laves optagelser i både København, Aarhus, Frederikshavn – og på Bornholm. På Bornholm er formålet at fortælle historien om den nye affaldsplan og om Bright Green Island.

Aktuelle programmer på Play