Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:44Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
  • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
  • 00:10Folkemødet - live rundtur med Sofie Andersen (G)
  • 02:40Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
  • 04:30Folkemødet - Bornholm i EU (G)Debat om, hvor og hvordan Bornholm kan gøre mere brug af EU, og hvilke muligheder der er?
  • 04:31Folkemødet - Ikke i min baghave! (G)Debat om, hvem der skal have generne, når politikerne gerne vil skaffe mere bæredygtig energi såsom landvindmøller og solcelleanlæg.
  • 05:00Folkemødet - Hvor er folket? (G)Debat om, hvorvidt Folkemødet bevæger sig væk fra folket, men også væk fra græsrodsbevægelser og bliver mere elitært.

Bornholmslinjen hovedsponsor på Wonderfestiwall

Bornholmslinjen bliver hovedsponsor på Wonderfestiwall de næste to år.
Bornholmslinjen bliver hovedsponsor på Wonderfestiwall. Sponsoratet sikrer, at festivalen kan fortsætte sin store udvikling. Indtil videre kører sponsoratet i to år.

Det oplyser Daniel Mühlendorph fra Wonderfestiwall i en pressemeddelelse.

- Den største udfordring ved at lave store events på Bornholm er placering som ø midt ude i ingenting. Alle store scener, musikere, toiletter skal transporteres over havet, og festivalen er derfor helt afhængig af gode løsninger på logistikken. Samtidig er transport en stor økonomisk byrde, hedder det i pressemeddelelsen.

Festivalen har over den seneste årrække også set en støt stigning i antallet af tilrejsende gæster, hvilket også kræver en solid samarbejdspartner, for at kunne etablere et pakkerejse-koncept, der er tillokkende og virker helt lavpraktisk, konstateres det.

- Vi er virkelig glade for dette samarbejde. Det kommer til at have en kæmpe betydning for vores festival. Det havde været stort set umuligt uden denne opbakning. Vi er virkelig glade for at Bornholmslinjen har valgt at støtte netop vores event, og at rederiet kan se muligheder i dette samarbejde, fortæller Daniel Mühlendorph.

Sponsoraftalen løber over to år og omfatter 2019 og 2020. Dette giver mulighed for at udvikle samarbejdet over tid. Samtidig har den toårige aftale betydet, at festivalen i år har turdet satse på endnu større navne.

- I år præsenterer vi det mest omfangsrige musikprogram til dato. Det er det største musikprogram nogensinde på øen, og det tør vi blandt andet, fordi vi ved, hvordan vores situation ser ud de næste to festivaler, siger Daniel Mühlendorph.

Bornholmslinjen er glad for at kunne støtte op omkring Wonderfestiwall.

- Wonderfestiwall har et kæmpe potentiale for at tiltrække gæster til Bornholm. Ved at hjælpe til med at få personer og udstyr til Bornholm, kan priserne holdes nede, og Bornholmslinjen bruger kræfterne lige der, hvor vi som rederi kan gøre noget godt for en festival, siger Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard om indgåelsen af sponsoratet.

Aktuelle programmer på Play