Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:44Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
  • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
  • 00:10Folkemødet - live rundtur med Sofie Andersen (G)
  • 02:40Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
  • 04:30Folkemødet - Bornholm i EU (G)Debat om, hvor og hvordan Bornholm kan gøre mere brug af EU, og hvilke muligheder der er?
  • 04:31Folkemødet - Ikke i min baghave! (G)Debat om, hvem der skal have generne, når politikerne gerne vil skaffe mere bæredygtig energi såsom landvindmøller og solcelleanlæg.
  • 05:00Folkemødet - Hvor er folket? (G)Debat om, hvorvidt Folkemødet bevæger sig væk fra folket, men også væk fra græsrodsbevægelser og bliver mere elitært.

KB: Ingen ny tankstation i Rønne

Ved krydset Borgmester Nielsens Vej og Byledsgade i Rønne ville ejeren genetablerer et tankanlæg, men politiets bekymring fik kommunalbestyrelsen til at sige nej.
Ejeren af Borgmester Nielsens Vej 126 vil gerne sætte fire overdækkede benzinstandere op, men det bliver ikke til noget.

Selvom der på stedet har været tankanlæg før, så var kommunalbestyrelsen ikke positivt indstillet overfor idéen. Den primære årsag var politiets bekymring, hvor essensen lød:

- Bornholms Politi udtrykker bekymring i forhold til et nyt tankanlæg med denne placering. Specielt fremhæves de bløde trafikanter til og fra Campus og Åvangsskolen, i spidstimerne morgen og eftermiddag. Politiet bemærker videre, at de finder det nødvendigt, at der etableres venstresving forbudt ved udkørsel til Byledsgade, samt udkørselsforbud til Borgmester Nielsens Vej tættest på krydset.

Med kommunens nye trafiksikkerhedsplan in mente, så kunne næsten alle i kommunalbestyrelsen ikke se politiets bekymring overhørig. Dog var Venstre positive.

- Det er dejligt, når nogle gerne vil drive forretning her på Bornholm. Det bør vi bakke op om, for det kaster også skattekroner af sig og dem kan vi godt bruge, lød det fra Else Merete Knoop(V).

Aktuelle programmer på Play