Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:44Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
  • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
  • 00:10Folkemødet - live rundtur med Sofie Andersen (G)
  • 02:40Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
  • 04:30Folkemødet - Bornholm i EU (G)Debat om, hvor og hvordan Bornholm kan gøre mere brug af EU, og hvilke muligheder der er?
  • 04:31Folkemødet - Ikke i min baghave! (G)Debat om, hvem der skal have generne, når politikerne gerne vil skaffe mere bæredygtig energi såsom landvindmøller og solcelleanlæg.
  • 05:00Folkemødet - Hvor er folket? (G)Debat om, hvorvidt Folkemødet bevæger sig væk fra folket, men også væk fra græsrodsbevægelser og bliver mere elitært.

Havnens Dag i Hasle

Lørdag er det Havnens Dag i Hasle Havn, og arrangørerne håber, at dagen kan skabe mere opmærksomhed på havnen og foreninger.
Der skal mere fokus på aktiviteter, der foregår havnene og ved vandet. Det mener arrangørerne bag Havnens Dag, som blandt andet bliver holdt på Hasle Havn i morgen, lørdag.

- Havnene har tidligere været kendt for meget liv for mange bornholmere. Det er vigtigt at fokusere på, at der stadig er masser af liv på havnene, siger tovholder for Havnens Dag, Marie Helene Birk.

Derudover vil hun gerne fokusere på foreningslivet i Hasle.

- Vi har mange foreninger, der er mange, der ikke ved eksisterer. Vi vil gerne have at det gode foreningsliv skal fortsætte, siger hun.

Formanden for Hasle Byting tror, at dagen kan skabe større opmærksomhed på Hasle.

- Hasle bliver lidt kendt, og vi bliver gjort opmærksom på, vi har en god havn, siger formand for Hasle Byting, Kaj Erik Mortensen

På Havnens Dag kan man opleve forskellige aktiviteter. Man kan blandt andet komme ud på kanal- og havnerundfart, spille volleyball og smage forskellig slags mad.

76 havne landet over byder velkommen til Havnens Dag. Det er tredje gang Hasle Havn afholder arrangementet.

Havnens Dag begynder i morgen klokken 11.

Nederst kan du se mere om Havnens Dag i Kulturkalenderen.

Aktuelle programmer på Play