Næste udsendelse: 21:30 Folkemødet - Hvor er folket? (G)

TV i dag

 • 21:00Folkemødet - Bornholm i EU (G)Debat om, hvor og hvordan Bornholm kan gøre mere brug af EU, og hvilke muligheder der er?
 • 21:30Folkemødet - Hvor er folket? (G)Debat om, hvorvidt Folkemødet bevæger sig væk fra folket, men også væk fra græsrodsbevægelser og bliver mere elitært.
 • 21:55Folkemødet - Sådan kan du stadig være sjov i en krænkelsestidHvis man ikke må gøre grin med de tykke, de handicappede, de troende eller folk af anden etnisk herkomst, hvad er der så tilbage? Vi kommer med tips til, hvordan du stadig kan være festens midtpunkt, gribe chancen og folde din humoristiske sans ud i en krænkelsestid, hvor alle vil forarges – uden du får en shitstorm på nakken! TV 2 Regionerne dykker ned i krænkelseskulturen og undersøger, hvem og hvad man egentlig må grine af i 2019. For er det hele ikke bare for sjov? Medvirkende: Sebastian Dorset, Komiker, - Bertel Haarder, MF, Venstre Værter: Ole Huld Jakobsen, Crossmedia Producent, TV 2 Regionerne og Michael Lindskau Nielsen, Creative Director, TV 2 Regionerne
 • 22:15Folkemødet - Morten Messerschmidt og Dot: Bliv ved med at krænke!Morten Messerschmidt agerer frivilligt sidekick i radioprogrammet Den Korte Radioavis på Radio27syv og har også været offer i et legendarisk tv-interview med Mikael Bertelsen. Han og kæresten Dot Wessman giver her nogle gode råd til, hvor man bør sætte en grænse, og hvor humoren skal have totalt frit spil i en krænkelsestid. TV 2 Regionerne dykker ned i krænkelseskulturen og undersøger, hvem og hvad man egentlig må grine af i 2019. For er det hele ikke bare for sjov? Medvirkende: Dot Wessman, sangerinde, Bakken Morten Messerschmidt, Medlem af Europaparlamentet, Dansk Folkeparti Værter: Ole Huld Jakobsen, Crossmedia Producent, TV 2 Regionerne og Michael Lindskau Nielsen, Creative Director, TV 2 Regionerne
 • 22:3519.30Nyheder og sport (G)
 • 22:44Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
 • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
 • 00:10Folkemødet - live rundtur med Sofie Andersen (G)
 • 02:40Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
 • 04:30Folkemødet - Bornholm i EU (G)Debat om, hvor og hvordan Bornholm kan gøre mere brug af EU, og hvilke muligheder der er?
 • 04:31Folkemødet - Ikke i min baghave! (G)Debat om, hvem der skal have generne, når politikerne gerne vil skaffe mere bæredygtig energi såsom landvindmøller og solcelleanlæg.
 • 05:00Folkemødet - Hvor er folket? (G)Debat om, hvorvidt Folkemødet bevæger sig væk fra folket, men også væk fra græsrodsbevægelser og bliver mere elitært.

Mød Esben Munk i Musikhjørnet

I Musikhjørnet fredag aften kan du møde den 26-årige sanger og sangskriver Esben Munk, som droppede skateboardet og begyndte at skrive sange.
Det er første gang 26-årige Esben Munk skal optræde på Bornholm. I aften kan du møde ham i Musikhjørnet, hvor han blandt andet fortæller om sin vej ind i musikken, som har været lidt atypisk

- Jeg har altid stået meget på skateboard, da jeg var omkring 18 år begyndte jeg at få slidgigt og ømme tæer, og jeg blev rådet til at stoppe med at skate. Jeg har altid tænkt, at det kunne være sjovt at spille musik, og så gik jeg egentlig i gang med at skrive sange, siger Esben Munk.

Esben Munks musik er dansksproget folkelig poprock, og i morgen optræder han for første gang i Raschs Pakhus.

Sangskriveren turnerer med bandet Katinka.

Se med i aften, fredag, klokken 19.40.

Opdateret.

Aktuelle programmer på Play