Næste udsendelse: 23:30 Drømmejobbet - Frisør (G)

TV i dag

 • 22:50Bornholm knokler - Victor Vask (G)Der knokles på livet løs på øens store vaskeri, og det, selvom det er en sløv periode. Der er vaskemaskiner på størrelse med biler, og så er der rigeligt at knokle med, fra tøjet kommer ind i den ene ende og ud i den anden.
 • 23:30Drømmejobbet - Frisør (G)Leonora Grigat har altid drømt om et job i skønhedsbranchen, så hun kom i lære som kosmetolog. Men make-up hylden var lige begrænset nok for Leonora - hun ville have håret med. Og som 20-årig er hun nu på den helt rette hylde som frisørelev.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Grøn, Grønnere, Bornholm - Kan jeg egentlig gøre noget? (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 00:40Bornholm knokler - Victor Vask (G)Der knokles på livet løs på øens store vaskeri, og det, selvom det er en sløv periode. Der er vaskemaskiner på størrelse med biler, og så er der rigeligt at knokle med, fra tøjet kommer ind i den ene ende og ud i den anden.
 • 01:20Drømmejobbet - Frisør (G)Leonora Grigat har altid drømt om et job i skønhedsbranchen, så hun kom i lære som kosmetolog. Men make-up hylden var lige begrænset nok for Leonora - hun ville have håret med. Og som 20-årig er hun nu på den helt rette hylde som frisørelev.
 • 01:50Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 02:30Mens du sover (7:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:00Flere sider af Rune Skuym-Nielsen (G)Journalist Rune Skyum-Nielsen fortæller om sin portrætbog om Jakob Ejersbo "Jakob var her".
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Viborg, Sorø, Dybbøl, Nørresundby, Bagenkop og Nykøbing Sjælland.
 • 04:00Vild Med Dyr - Ræve (G)I Vild Med Dyr skal vi med Anna Louise Tranæs Didriksen ud og fodre rævene i Skandinavisk Dyrepark.
 • 04:30Nationalpark Thy (35:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.

Royal Run bliver Bornholms største løb

Deltagertallet har passeret 1000 og dermed bliver løbet Royal Run det største enkeltstående løb i nyere tid på Bornholm.
1043. Så mange har foreløbigt tilmeldt sig motionsløbet Royal Run, som finder sted på mandag.

- Vi er meget glade og jeg tror, at det må blive det største enkeltstående løb på Bornholm i nyere tid. Måske var der flere deltagere til et af Almindingsløbene i 1970'erne eller 1980'erne, men det bliver stort, fortæller Flemming Thorsten Sørensen fra DGI Bornholm.

Efter at de magiske 1000 tilmeldinger er nået, ser løbsarrangøren Flemming Thorsten Sørensen nu et nyt mål:

- Jeg håber, at vi når de 1200 deltager, men så har vi heller ikke flere medaljer og T-shirts tilbage, fortæller DGI-arrangøren.

Royal Run løbes på mandag den 10. juni med starter fra kl. 12:00. Der løbes på distancerne 10 km, 5 km og one mile (1,609 km). Det er også muligt at gå disse distancer.

Frist for tilmelding og betaling er på selve dagen, men jo senere, jo større risiko for, at arrangørerne løber tør for T-shirts og medaljer.

Om Royal Run:
Royal Run er andet og mere end et løb. Det er Kronprinsens møde med danskerne, og det er fællesskabets fest. Uformelt. I kondisko. Og for alle - lige fra hurtigløberne til dem, der gerne vil gå distancen. Rammerne i Royal Run giver således plads til danskere i alle aldre på tværs af kondital, hastighed og målsætning. Men fælles for os alle er, at vi kan mere, end vi tror. Målsætningerne vil derfor være vidt forskellige for deltagerne. Og i Royal Run er de små mål mindst lige så meget værd som de store mål. Kronprinsen selv er ambassadør for visionen 25-50-75, der har som mål, at i 2025 skal 75 procent af danskerne være idrætsaktive og 50 procent være medlem af en idrætsforening.

Aktuelle programmer på Play