Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:50Nyhedskavalkade (G)
  • 00:2019.30Nyheder (G)
  • 00:35Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
  • 01:20Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 02:00Månedens foredrag - Tonny Koefoed Larsen (G)Tonny Koefoed Larsen fortæller om en kærlighedshistorie fra hans egen slægt. Romancen beretter fint om livet og forholdet på landet på Bornholm i slutningen af 1800tallet.
  • 03:00Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
  • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
  • 04:00Vild Med Dyr - sortbjørn (G)Hvordan man lokker en sortbjørn op i en Land Rover, det kan man se i dag når Anna Louise skal ind i bjørneanlægget i Ree Park for at komme helt tæt på ungerne, der kom ud af hiet i foråret.
  • 04:30Nationalpark Thy (40:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jeanette Baunkjær (G)Jeanette Baunkjær er ægte Sandvigbo. Hun har boet i byen hele sit liv med en enkelt afstikker til Allinge i et par år. Hun har de sidste år uddannet sig til bedemand, og har startet sin egen forretning.

FM19: TV 2/Bornholm arrangerer en række debatter

TV 2/Bornholm står for en række debatter under Folkemødet. Den første blev skudt i gang i dag, hvor det handlede om sundhed.
I dag blev der diskuteret, hvorfor det lader til, at der aldrig er penge nok i budgettet til sundhed.

Det spørgsmål debatterede Mette Bryde Lind, der er direktør i Gigtforeningen, Erik Jylling, sundhedspolitisk direktør i Danske Regioner og socialdemokratisk regionsrådsmedlem i Region Hovedstaden Leila Lindén.

Publikum havde mulighed for at stille spørgsmål undervejs i debatten, og det var der flere, der gjorde brug af.

- Jeg går ind for forebyggelse, og at man sætter fokus på store sygdomme som kræft, men jeg frygter at os med små- sygdomme kan blive glemt, når man taler om forebyggelse, lød det fra et af de fremmødte publikum.

- Er helhedsløsningerne for patienter dyrere, ville en anden fra publikum vide.

De følgende dage er der igen mulighed for at stille panelet spørgsmål i TV 2/Bornholms debatter. Nedenfor kan du se en oversigt over de kommende spørgsmål, der skal diskuteres:

Fredag kl.13:30: Hvem vil være nabo til en vindmølle?
Fredag kl. 16:30: Bornholm har et ry - øen fylder meget - men fylder den for meget?
Lørdag kl. 13:30 Hvad skal Bornholm dog gøre i EU?
Lørdag kl. 16:30 Hvor bevæger Folkemødet sig hen?

Aktuelle programmer på Play