Næste udsendelse: 22:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 21:35Arkitektur'en - om at bygge på havnenProgrammet ser denne gang på et fænomen, der spreder sig rundt til regionens havnebyer.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15 Sobczyk og Sofie spiser æg (G)En ukendt bornholmsk ingrediens og 10 minutter til at handle i et supermarked. Det er, hvad den bornholmske kok Casper Sobczyk har at gøre med, inden han sammen med vært Sofie Andersen skal kreere en række retter i programmet "Sobczyk og Sofie spiser". I tredje afsnit, er hovedingrediensen æg. Sobczyk skal i dag forsøge at imponere sin lærermester med sine "æg'stra" gode retter.
 • 22:50Nyhedskavalkade (G)
 • 00:2019.30Nyheder (G)
 • 00:35Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 01:20Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
 • 02:00Månedens foredrag - Tonny Koefoed Larsen (G)Tonny Koefoed Larsen fortæller om en kærlighedshistorie fra hans egen slægt. Romancen beretter fint om livet og forholdet på landet på Bornholm i slutningen af 1800tallet.
 • 03:00Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
 • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 04:00Vild Med Dyr - sortbjørn (G)Hvordan man lokker en sortbjørn op i en Land Rover, det kan man se i dag når Anna Louise skal ind i bjørneanlægget i Ree Park for at komme helt tæt på ungerne, der kom ud af hiet i foråret.
 • 04:30Nationalpark Thy (40:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Jeanette Baunkjær (G)Jeanette Baunkjær er ægte Sandvigbo. Hun har boet i byen hele sit liv med en enkelt afstikker til Allinge i et par år. Hun har de sidste år uddannet sig til bedemand, og har startet sin egen forretning.

FM19: Venstre taget af scenen

Det regner og tordner omkring cirkuspladsen i Allinge. Politiet har afbrudt Kristian Jensens tale.
Med et smil indtog Venstres næstformand Kristian Jensen kort efter klokken 16 hovedscenen for at holde sit partis partiledertale.

- Man kan jo glæde sig over, at vi ikke får en gentagelse af sidste års sommer med alt for meget tørke, sagde Kristian Jensen som det første, da han fik ordet på hovedscenen.

Herefter gik der bare fem minutter før vejret igen var i centrum. En mand klædt i en Venstre-jakke trådte op på scenen og afbrød Kristian Jensen netop som talen handlede om samarbejde.

Samtidig strømmede en besked over højtalerne:

- Vi afbryder programmet på grund af vejret. Søg i tørvejr.

Efterfølgende har Bornholms Politi oplyst, at talen blev afbrudt, da det begyndte at regne ind på scenen.

Det er første gang i Folkemødets historie, at en partileder ikke kan fuldføre sin tale grundet vejret.

Kristian Jensen havde fået ansvaret for Venstres partiledertale, da Lars Løkke Rasmussen i København deltager i fejringen af Dannebrogs 800 års dag.

Nederst viser billedet lynnedslag på det tidspunkt, Kristian Jensen blev afbrudt.

Opdateret
Kristian Jensen fortsætter sin tale i Domen og på TV2 News.


Aktuelle programmer på Play