Næste udsendelse: 23:30 Drømmejobbet - Frisør (G)

TV i dag

 • 22:50Bornholm knokler - Victor Vask (G)Der knokles på livet løs på øens store vaskeri, og det, selvom det er en sløv periode. Der er vaskemaskiner på størrelse med biler, og så er der rigeligt at knokle med, fra tøjet kommer ind i den ene ende og ud i den anden.
 • 23:30Drømmejobbet - Frisør (G)Leonora Grigat har altid drømt om et job i skønhedsbranchen, så hun kom i lære som kosmetolog. Men make-up hylden var lige begrænset nok for Leonora - hun ville have håret med. Og som 20-årig er hun nu på den helt rette hylde som frisørelev.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Grøn, Grønnere, Bornholm - Kan jeg egentlig gøre noget? (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 00:40Bornholm knokler - Victor Vask (G)Der knokles på livet løs på øens store vaskeri, og det, selvom det er en sløv periode. Der er vaskemaskiner på størrelse med biler, og så er der rigeligt at knokle med, fra tøjet kommer ind i den ene ende og ud i den anden.
 • 01:20Drømmejobbet - Frisør (G)Leonora Grigat har altid drømt om et job i skønhedsbranchen, så hun kom i lære som kosmetolog. Men make-up hylden var lige begrænset nok for Leonora - hun ville have håret med. Og som 20-årig er hun nu på den helt rette hylde som frisørelev.
 • 01:50Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 02:30Mens du sover (7:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:00Flere sider af Rune Skuym-Nielsen (G)Journalist Rune Skyum-Nielsen fortæller om sin portrætbog om Jakob Ejersbo "Jakob var her".
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Viborg, Sorø, Dybbøl, Nørresundby, Bagenkop og Nykøbing Sjælland.
 • 04:00Vild Med Dyr - Ræve (G)I Vild Med Dyr skal vi med Anna Louise Tranæs Didriksen ud og fodre rævene i Skandinavisk Dyrepark.
 • 04:30Nationalpark Thy (35:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.

Anne Thomas siger farvel til en lang række poster

Når Anne Thomas siger farvel til politik, siger hun ikke kun farvel til viceborgmesterposten, men også en lang række andre tillidshverv.
Der er mere på spil end bare en viceborgmesterpost, når Anne Thomas forlader kommunalbestyrelsen. Thomas er nemlig udpeget til en lang række tillidshverv.

Nogle af disse er hun tvunget til at sige farvel til, da de skal besættes af et kommunalbestyrelsesmedlem. Andre er endnu oppe i luften.

De er som følger:
1. Handicaprådet: Anne Thomas er stedfortræder

2. KL's repræsentantskab: Anne Thomas er stedfortræder

3. KL’s delegeretmøde: Anne Thomas er stedfortræder

4. Valgbestyrelsen for folketingsvalg og folkeafstemninger: Anne Thomas er medlem

5. Valgbestyrelsen for kommunale valg: Anne Thomas er medlem

6. Valgbestyrelsen for valg af danske medlemmer til Europa-Parlamentet: Anne Thomas er medlem

7. Bornholms Vækstforum: Anne Thomas er medlem (Vækstforum nedlægges)

8. Bestyrelsen for Kommunikationscentret Bornholm: Anne Thomas er stedfortræder

9. Bestyrelsen for Rønne Havn A/S: Anne Thomas er suppleant

10. Bestyrelsen for Bornholms Energi og Forsyning Holding A/S: Anne Thomas er næstformand

11. Overvågningsudvalget for South Baltic: Anne Thomas er medlem

12. Bestyrelsen for Grønbechs Gård: Anne Thomas er medlem

13. Styregruppen for World Craft Region: Anne Thomas er formand

14. CPMR: Anne Thomas er medlem

15. Bestyrelsen for Center for Regional- og Turismeforskning: Anne Thomas er medlem.

16. Styrelsen for Euroregion Baltic: Anne Thomas er medlem.

17. Bestyrelsen for LAG Bornholm: Anne Thomas er medlem

18. Bestyrelsen for Business Center Bornholm: Anne Thomas er medlem.

19. Klima og Bæredygtighedsudvalget: Anne Thomas er formand

20. Job, udvikling og fritidsudvalget: Anne Thomas er medlem

Aktuelle programmer på Play