Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:50Nyhedskavalkade (G)
  • 00:2019.30Nyheder (G)
  • 00:35Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
  • 01:20Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 02:00Månedens foredrag - Tonny Koefoed Larsen (G)Tonny Koefoed Larsen fortæller om en kærlighedshistorie fra hans egen slægt. Romancen beretter fint om livet og forholdet på landet på Bornholm i slutningen af 1800tallet.
  • 03:00Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
  • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
  • 04:00Vild Med Dyr - sortbjørn (G)Hvordan man lokker en sortbjørn op i en Land Rover, det kan man se i dag når Anna Louise skal ind i bjørneanlægget i Ree Park for at komme helt tæt på ungerne, der kom ud af hiet i foråret.
  • 04:30Nationalpark Thy (40:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jeanette Baunkjær (G)Jeanette Baunkjær er ægte Sandvigbo. Hun har boet i byen hele sit liv med en enkelt afstikker til Allinge i et par år. Hun har de sidste år uddannet sig til bedemand, og har startet sin egen forretning.

Først afgørelse om sauna i Svaneke til september

Der er indløbet to høringssvar til udformningen af et saunabyggeri på Svaneke Havn. Derfor kan der økonomi-, erhvervs- og planudvalgets først tage stilling, når den vender tilbage efter sommerferien.
I september 2018 bevilligede Nordea-fonden 993.438 kroner til byggeri af en sauna på Svaneke Havn. Et byggeri er dog ikke lige rundt om hjørnet.

Den 30. maj udløb høringsperioden for det lokalplansforslag, der skulle bane vejen for den nye sauna. I denne periode indløb to høringssvar. Ingen af de to kunne bakke op om den konkrete udformning. Det fremgår af dagsordenen til økonomi-, erhvervs- og planudvalgets møde i morgen.

Byforeningen Svanekes Venner
- Foreningen kan dog ikke bakke op om den viste udformning i høringsmaterialet med meget store glaspartier, står der skrevet i dagsordenen.

Ejer af Klippegade 1, Svaneke, Karsten W. Kjølby
- Konkret peges på reduceret højde, reduceret areal samt krav om sadeltag frem for at tillade ensidig hældning, står der skrevet i dagsordenen.

De to høringsvar betyder, at økonomi-, erhvervs- og planudvalgets tidligst kan tage stilling til en ny lokalplan i september, da de efter mødet i morgen går på sommerferie.

Aktuelle programmer på Play