Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:50Nyhedskavalkade (G)
  • 00:2019.30Nyheder (G)
  • 00:35Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
  • 01:20Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 02:00Månedens foredrag - Tonny Koefoed Larsen (G)Tonny Koefoed Larsen fortæller om en kærlighedshistorie fra hans egen slægt. Romancen beretter fint om livet og forholdet på landet på Bornholm i slutningen af 1800tallet.
  • 03:00Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
  • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
  • 04:00Vild Med Dyr - sortbjørn (G)Hvordan man lokker en sortbjørn op i en Land Rover, det kan man se i dag når Anna Louise skal ind i bjørneanlægget i Ree Park for at komme helt tæt på ungerne, der kom ud af hiet i foråret.
  • 04:30Nationalpark Thy (40:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jeanette Baunkjær (G)Jeanette Baunkjær er ægte Sandvigbo. Hun har boet i byen hele sit liv med en enkelt afstikker til Allinge i et par år. Hun har de sidste år uddannet sig til bedemand, og har startet sin egen forretning.

Stafet for livet håber på flere deltagere

For at lokke flere til at deltage i døgn-stafetten "Stafet for livet" var der i dag inviteret til informations- og inspirationsmøde.
Til august sætter Bornholm igen fokus på kræftsagen, når øen for fjerde gang fejrer livet med dem der har sejret, og mindes dem, man har mistet til sygdommen.

Det gør man med Stafet for livet, en stafet, der afholdes i over 29 lande. Deltagerne holder stafetten i gang i et helt døgn for at vise, at kræft er noget, man kæmper med dag og nat. Samtidig samler man penge ind, der doneres til Kræftens Bekæmpelse.

- Der bliver gået for at samle penge ind simpelthen. Det handler om, at flere og flere mennesker får kræft, og vi skal have nogle penge til forskning og patientstøtte og meget andet, siger Karina Guldbergsen, der er frivillig hos Stafet for livet Rønne

Stafetten afholdes på Bornholm den 31. august. Men allerede nu er de bornholmske tovholdere ude med fanerne i håbet om at lokke flere deltagere med.

- Alle kan deltage. Alle kan lave et hold, hvis de har lyst til det Vi har private, der har lavet et hold, fordi nogen i deres familie har kræft, eller de har mistet dem til kræft. Så har vi arbejdspladser, der gerne vil stille op. Det kan være sportsforeninger, fagforbund. altså alle mulige foreninger, siger Karina Guldbergsen.

Sidste år deltog 12 hold med samlet over 300 børn og voksne, der sammen samlede omkring 100.000 kroner ind. I år håber man på, at der på Bornholm vil være 20 hold med. Man kan deltage sig på begivenhedens hjemmeside via linket nedenfor.

Det er på Rønne Stadion Nord den 31. august.

Aktuelle programmer på Play