Næste udsendelse: 22:09 Vejret i morgen (G)

TV i dag

 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:15Etape Bornholm (G)
 • 23:00Corts nye hold (G)Magnus Cort er skiftet til det kasakhiske storhold Astana. Den bornholmske cykelrytter har haft en god sæsonstart, og vi har fulgt ham til den belgiske åbningsweekend. Kom med bag om Corts start på Astana, når han kører Omloop Het Nieuwsblad og Kuurne-Bruxelles-Kuurne. Det bliver en weekend, der byder på dansk succes, økonomiske problemer og styrt.
 • 23:30Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:15Etape Bornholm (G)
 • 01:00Corts nye hold (G)Magnus Cort er skiftet til det kasakhiske storhold Astana. Den bornholmske cykelrytter har haft en god sæsonstart, og vi har fulgt ham til den belgiske åbningsweekend. Kom med bag om Corts start på Astana, når han kører Omloop Het Nieuwsblad og Kuurne-Bruxelles-Kuurne. Det bliver en weekend, der byder på dansk succes, økonomiske problemer og styrt.
 • 01:30Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
 • 02:00Nationalpark Thy (49:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag: Thomas Guldbæk, Bornholm på kryds og tværs (G)Bornholm på kryds og tværs.
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 04:00Flere sider af Hella Joof (G)Skuespiller Hella Joof fortæller om sin livsfilosofiske voksenbog "Papmaché-reglen".
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Selvom der er forsket meget i ålen, er den stadig et stort mysterium. På Aqua fortæller de gerne historien om ålens vandring. I denne Vild Med Dyr skal de dog kun vandre fra et akvarium til et andet, men ålen er som bekendt glat og ikke sådan at fange
 • 05:00Stafetten - Ida Gro Hansen (G)Ida Gro Hansen er initiativtager til- og leder af natur- og musikbørnehaven Lille Gryn i Svaneke. Privat er hun økologisk avler og nu også økologisk svineproducent. Ida Gro Hansen er passioneret omkring børns opvækst og er ved at skrive en bog om emnet.

Stafet for livet håber på flere deltagere

For at lokke flere til at deltage i døgn-stafetten "Stafet for livet" var der i dag inviteret til informations- og inspirationsmøde.
Til august sætter Bornholm igen fokus på kræftsagen, når øen for fjerde gang fejrer livet med dem der har sejret, og mindes dem, man har mistet til sygdommen.

Det gør man med Stafet for livet, en stafet, der afholdes i over 29 lande. Deltagerne holder stafetten i gang i et helt døgn for at vise, at kræft er noget, man kæmper med dag og nat. Samtidig samler man penge ind, der doneres til Kræftens Bekæmpelse.

- Der bliver gået for at samle penge ind simpelthen. Det handler om, at flere og flere mennesker får kræft, og vi skal have nogle penge til forskning og patientstøtte og meget andet, siger Karina Guldbergsen, der er frivillig hos Stafet for livet Rønne

Stafetten afholdes på Bornholm den 31. august. Men allerede nu er de bornholmske tovholdere ude med fanerne i håbet om at lokke flere deltagere med.

- Alle kan deltage. Alle kan lave et hold, hvis de har lyst til det Vi har private, der har lavet et hold, fordi nogen i deres familie har kræft, eller de har mistet dem til kræft. Så har vi arbejdspladser, der gerne vil stille op. Det kan være sportsforeninger, fagforbund. altså alle mulige foreninger, siger Karina Guldbergsen.

Sidste år deltog 12 hold med samlet over 300 børn og voksne, der sammen samlede omkring 100.000 kroner ind. I år håber man på, at der på Bornholm vil være 20 hold med. Man kan deltage sig på begivenhedens hjemmeside via linket nedenfor.

Det er på Rønne Stadion Nord den 31. august.

Aktuelle programmer på Play