Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:30Drømmejobbet - Frisør (G)Leonora Grigat har altid drømt om et job i skønhedsbranchen, så hun kom i lære som kosmetolog. Men make-up hylden var lige begrænset nok for Leonora - hun ville have håret med. Og som 20-årig er hun nu på den helt rette hylde som frisørelev.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Grøn, Grønnere, Bornholm - Kan jeg egentlig gøre noget? (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 00:40Bornholm knokler - Victor Vask (G)Der knokles på livet løs på øens store vaskeri, og det, selvom det er en sløv periode. Der er vaskemaskiner på størrelse med biler, og så er der rigeligt at knokle med, fra tøjet kommer ind i den ene ende og ud i den anden.
 • 01:20Drømmejobbet - Frisør (G)Leonora Grigat har altid drømt om et job i skønhedsbranchen, så hun kom i lære som kosmetolog. Men make-up hylden var lige begrænset nok for Leonora - hun ville have håret med. Og som 20-årig er hun nu på den helt rette hylde som frisørelev.
 • 01:50Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 02:30Mens du sover (7:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:00Flere sider af Rune Skuym-Nielsen (G)Journalist Rune Skyum-Nielsen fortæller om sin portrætbog om Jakob Ejersbo "Jakob var her".
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Viborg, Sorø, Dybbøl, Nørresundby, Bagenkop og Nykøbing Sjælland.
 • 04:00Vild Med Dyr - Ræve (G)I Vild Med Dyr skal vi med Anna Louise Tranæs Didriksen ud og fodre rævene i Skandinavisk Dyrepark.
 • 04:30Nationalpark Thy (35:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.

NB Bornholm vinder 6-0 over Midtbornholm

Rasmus Kristensen & co. vinder i Nexø første sæt med 6-0, i den bornholmske play-off om en plads i Københavnsserien i fodbold.
NB Bornholm må være klar til en ny sæson i Københavnsserien.
Ellers skal der onsdag i næste uge, på Aakirkeby Stadion, ske midtbornholmske mirakler!

NB Bornholm viste offensiv fodbold fra start, i aftenens første play-off mod Bornholmsmestrene Midtbornholm.

Et kvarter inde i kampen på det lækre græstæppe i Nexø, scorede den blot 16-årige centerforward, Rasmus Kristensen, til 1-0 for de gulblusede fra NB Bornholm.

Polske Lukasz Mlynarskis skruede indlæg fra venstre side blev headet på mål af polske Kacper Stukonis - Midtbornholms polske målmand, Piotr Sochaszewski, parerede - men Rasmus Kristensen var klar på riposten, så 1-0.

Efter 20 minutters spil var Midtbornholms hængende angriber, Frederik Madsen, centimeter fra at udligne, på et skruet frispark, fra kanten af buen udenfor straffesparksfeltet.

Et kvarter senere kom NB Bornholm på 2-0, efter et 'norsk angreb' i 2. sals højde. Stukonis sendte en høj, lang bold frem - Martin Andersen headede Rasmus Kristensen afsted mod mål, og fra kanten af feltet scorede den unge angriber med et fladt skud, via indersiden af stolpen.

Halvandet minut senere knækkede polske Marcin Mlynarski nok Midtbornholms drømme, da han kanonerede læderkuglen hårdt forbi Piotr Sochaszewski til 3-0.
To mål på 90 sekunder, som reelt lukkede kampen.

Kort før pausen sømmede tømrermesteren Martin Andersen første halvlegs sidste søm i, da han tæt inde foran mål scorede til 4-0.

Knapt et kvarter efter pausen blev det så 5-0, da Lukasz Mlynarski sendte et skruet hjørnespark til bageste stolpe, hvor Rasmus Kristensen headede bolden i nettet - tredje mål i kampen af teenageren i front!

Godt midtvejs inde i anden halvleg var det et midtbornholmsk selvmål, som gav NB Bornholm en sejr med tennis-cifrene 6-0.

Aktuelle programmer på Play