Næste udsendelse: 23:30 Drømmejobbet - Frisør (G)

TV i dag

 • 22:50Bornholm knokler - Victor Vask (G)Der knokles på livet løs på øens store vaskeri, og det, selvom det er en sløv periode. Der er vaskemaskiner på størrelse med biler, og så er der rigeligt at knokle med, fra tøjet kommer ind i den ene ende og ud i den anden.
 • 23:30Drømmejobbet - Frisør (G)Leonora Grigat har altid drømt om et job i skønhedsbranchen, så hun kom i lære som kosmetolog. Men make-up hylden var lige begrænset nok for Leonora - hun ville have håret med. Og som 20-årig er hun nu på den helt rette hylde som frisørelev.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Grøn, Grønnere, Bornholm - Kan jeg egentlig gøre noget? (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 00:40Bornholm knokler - Victor Vask (G)Der knokles på livet løs på øens store vaskeri, og det, selvom det er en sløv periode. Der er vaskemaskiner på størrelse med biler, og så er der rigeligt at knokle med, fra tøjet kommer ind i den ene ende og ud i den anden.
 • 01:20Drømmejobbet - Frisør (G)Leonora Grigat har altid drømt om et job i skønhedsbranchen, så hun kom i lære som kosmetolog. Men make-up hylden var lige begrænset nok for Leonora - hun ville have håret med. Og som 20-årig er hun nu på den helt rette hylde som frisørelev.
 • 01:50Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 02:30Mens du sover (7:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:00Flere sider af Rune Skuym-Nielsen (G)Journalist Rune Skyum-Nielsen fortæller om sin portrætbog om Jakob Ejersbo "Jakob var her".
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Viborg, Sorø, Dybbøl, Nørresundby, Bagenkop og Nykøbing Sjælland.
 • 04:00Vild Med Dyr - Ræve (G)I Vild Med Dyr skal vi med Anna Louise Tranæs Didriksen ud og fodre rævene i Skandinavisk Dyrepark.
 • 04:30Nationalpark Thy (35:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.

Sommerrevy modtager sponsorat

Bornholms Sommerrevy modtog i dag 50.000 kroner i sponsorat fra Sydbank. Om blot en uge står revyens skuespillere klar til at underholde i Kyllingemoderen.
Det er fem år siden Bornholms Sommerrevy sidst satte gang i de bornholmske lattermuskler. Men revyen er tilbage, og om bare en uge er Gunvor Reynberg, Søren Hauch-Fausbøll og Joakim Lind Tranberg klar til premiere.

De tre skuespillere indtager sammen med komponist Alice Carreri Kyllingemoderen, hvor man lige nu er i gang med at opbygge scene og indrette, så der kommer den helt rigtige stemning.

Sådan et projekt er ikke gratis, og revyfolkene har modtaget flere sponsorater. Et af dem modtog de i dag fra Sydbank.

- Det betyder alt for os, at vi får støtte. Vi bygger jo den her revy op fra bunden, og det vil ikke kunne lade sig gøre uden den her hjælp, vi får. Vi er bare taknemmelige, siger skuespiller Gunvor Reynberg og fortsætter:

- Det er nemlig ikke bare at sætte sådan en revy op. Der skal jo bygges scene laves kostumer osv. Det er et kæmpe arbejde, så støtten er uvurderlig.

Sydbank har smidt 50.000 kroner i revykassen med et ønske om, at det er noget, der vil fortsætte på øen i flere år.

- Vi vil gerne engagere os i alt, der har med det lokale at gøre. Og det bliver jo ikke mere lokalt end en revy om Bornholm på Bornholm, så det var helt oplagt. Det vi lægger vægt på i donationen er, at det helst skal være noget blivende, så det ikke kun er en engangsforestilling. Det må gerne blive en tradition, siger Nikolaj Grønnegaard, der er filialdirektør i Sydbank Bornholm.

Bornholms Sommerrevy har premiere på onsdag den 26. juni og kører frem til 1. august.

Mød revyholdet i Mellem Os i aften kl. 20:15.

Aktuelle programmer på Play