Næste udsendelse: 23:30 Drømmejobbet - Frisør (G)

TV i dag

 • 22:50Bornholm knokler - Victor Vask (G)Der knokles på livet løs på øens store vaskeri, og det, selvom det er en sløv periode. Der er vaskemaskiner på størrelse med biler, og så er der rigeligt at knokle med, fra tøjet kommer ind i den ene ende og ud i den anden.
 • 23:30Drømmejobbet - Frisør (G)Leonora Grigat har altid drømt om et job i skønhedsbranchen, så hun kom i lære som kosmetolog. Men make-up hylden var lige begrænset nok for Leonora - hun ville have håret med. Og som 20-årig er hun nu på den helt rette hylde som frisørelev.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Grøn, Grønnere, Bornholm - Kan jeg egentlig gøre noget? (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 00:40Bornholm knokler - Victor Vask (G)Der knokles på livet løs på øens store vaskeri, og det, selvom det er en sløv periode. Der er vaskemaskiner på størrelse med biler, og så er der rigeligt at knokle med, fra tøjet kommer ind i den ene ende og ud i den anden.
 • 01:20Drømmejobbet - Frisør (G)Leonora Grigat har altid drømt om et job i skønhedsbranchen, så hun kom i lære som kosmetolog. Men make-up hylden var lige begrænset nok for Leonora - hun ville have håret med. Og som 20-årig er hun nu på den helt rette hylde som frisørelev.
 • 01:50Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 02:30Mens du sover (7:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:00Flere sider af Rune Skuym-Nielsen (G)Journalist Rune Skyum-Nielsen fortæller om sin portrætbog om Jakob Ejersbo "Jakob var her".
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Viborg, Sorø, Dybbøl, Nørresundby, Bagenkop og Nykøbing Sjælland.
 • 04:00Vild Med Dyr - Ræve (G)I Vild Med Dyr skal vi med Anna Louise Tranæs Didriksen ud og fodre rævene i Skandinavisk Dyrepark.
 • 04:30Nationalpark Thy (35:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.

Jazz og klassisk musik i Udenfor Sæsonen

Der bliver plads til både det klassiske og jazzen, når Steffen Brandt igen tager på rundtur på Bornholm i koncertrækken Udenfor Sæsonen.
I år får koncertrækken Udenfor Sæsonen et klassisk og jazzet udtryk, når Steffen Brandt igen tager på en mini-turné under Bornholms Kulturuge.

Hvert år tager den kendte tv-2-frontperson en gruppe sangere og musikere med rundt på øen. I år kan man blandt andre opleve estiske Karmen Rõivassepp. Til dagligt laver hun moderne jazz med en kvartet i Aarhus.

I år kommer der også optræden af mezzosopranen og violinisten Josefine Weber Hansen.

Laura Ziani har været klassisk cellist siden 7-års-alderen og har gået på klassisk konservatorie, men er nu gået over i den mere melankolske populærmusikgenre. Laura Ziani har senest blandt andet deltaget i DRs Karrierekanonen.

Bag sig har Steffen Brandt og de deltagende sangere et hold af musikere bag sig. Der er tale om gengangerne Jeppe Gram, Jeppe Skovbakke, Gustaf Ljunggren og Christoffer Møller.

Udover det vil Brandt lave et sammensat klassisk ensamble som består af Cæcilie Balling, violinist - Josefine Opsahl, cellist og komponist - Josefine Weber Hansen, mezzosopran og bratschist og Laura Ziani, cellist og vokalist.

Som noget nyt i år kommer en af koncerterne til at foregå i de nok flotteste omgivelser, man kunne ønske sig. Besøgscenteret ved Hammershus, der nu hedder Brohuset, kommer til at danne ramme om den ene af de tre koncerter. De to andre er Kyllingemoderen i Almindingen samt Musikhuzet i Rønne.

Udenfor Sæsonen er en del af Bornholms Kulturuge og billetsalget starter 1.august.

Aktuelle programmer på Play