Næste udsendelse: 20:58 Vejret i morgen (G)

TV i dag

  • 20:20Det dejlige brød (G)Dette er historien om bageriet Svaneke Brød og manden bag, Kasper Buchardt Thye. Han blev hovedkulds forelsket i Bornholm og har efterhånden fået mange jern i ilden her på øen. Vi skal høre om filosofien, melet og surdejen bag brødet - og vi er med, når bageriet flytter fra Søndergade til Storegade i Svaneke.
  • 20:58Vejret i morgen (G)
  • 21:00Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
  • 21:35Danmark i kold krig - Danmarks vagthunde 3:8 (G)I 3. afsnit af Danmark i kold krig skal vi se, hvordan Flyvevåbnet fra radaren i Skovhuse nøje overvågede alle de fly, der nærmede sig dansk luftrum, og vi skal til Flyvestation Skrydstrup og møde en tidligere F-16 pilot, der ofte blev sendt ud for at kigge på dem. På Langeland møder vi en udkigsmand, som holdt øje med Warszawa-pagtens skibe, og så skal en tur til Flådestation Frederikshavn sammen med en tidligere chef for flådens korvetter og motortorpedobåde.
  • 22:0519.30Nyheder (G)
  • 22:15Sommerservice (G)
  • 22:25Vejret i morgen (G)
  • 22:30Nationalpark Thy (27:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 23:00Det dejlige brød (G)Dette er historien om bageriet Svaneke Brød og manden bag, Kasper Buchardt Thye. Han blev hovedkulds forelsket i Bornholm og har efterhånden fået mange jern i ilden her på øen. Vi skal høre om filosofien, melet og surdejen bag brødet - og vi er med, når bageriet flytter fra Søndergade til Storegade i Svaneke.
  • 23:30Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
  • 00:1019.30Nyheder (G)
  • 00:20Sommerservice (G)
  • 00:30Nationalpark Thy (27:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 00:55Det dejlige brød (G)Dette er historien om bageriet Svaneke Brød og manden bag, Kasper Buchardt Thye. Han blev hovedkulds forelsket i Bornholm og har efterhånden fået mange jern i ilden her på øen. Vi skal høre om filosofien, melet og surdejen bag brødet - og vi er med, når bageriet flytter fra Søndergade til Storegade i Svaneke.
  • 01:30Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
  • 02:10Nationalpark Thy (47:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:40Månedens foredrag - Anders Pihl (G)"Hvad er det? Hvor gammelt er det? Hvor ved du det fra?" Anders Pihl, arkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om dateringsmetoder i arkæologien.
  • 03:30Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
  • 04:00Flere sider af Jens Henrik Jensen (G)Forfatter Jens Henrik Jensen fortæller om sin krimiroman "De frosne flammer".
  • 04:30Vild Med Dyr (G)Gråsælen Tulle er kun et halvt år men allerede ligeså stor som de voksne spættede sæler hun er sammen med i Kattegatcentret. Nu har hun fået selskab af en noget mindre unge for hunsælen Liv er nemlig blevet mor. Og så skal vi også tilse en syg sandtigerhaj.
  • 05:00Stafetten - Morten Holten (G)Morten Holten flyttede 1. januar 2015 med sin familie til Bornholm. Han arbejder nu som direktør i Bornholms Brand. Morten Holten er optaget af øens udvikling og ser fortrøstningsfuldt på Bornholms fremtid.

Det kan du opleve på madfestivalens sidste dag

Kulinarisk Ø 2019 slutter ugen af med 19 arrangementer rundt om på øen.
Det er blevet sidste dag af madfestivalen Kulinarisk Ø 2019. Og har du endnu ikke været til nogle af festivalens mange arrangementer, så kan du stadig nå det, der er nemlig hele 19 arrangementer i dag.

I Østerlars byder Lykkelund Gedemejeri indenfor til hampelækkerier, smagfulde gedemælksprodukter og vandkefir-cocktails. Det sker sammen med Bornholmerhampen og NXØ Brewery.

I Aakirkeby kan man smage på Lehnsgårds olier og sennepper, og komme ind bag produktionen, hvor man arbejder med bæredygtighed i det daglige og for fremtiden.

I Rønne kan du sammen med Østersøens Brænderi smage på gin som ingrediens i både cocktails og mad. Det sker i Torvehal Bornholm.

I Svaneke byder syv af byens fødevareproducenter indenfor til smagsprøver og fortællinger, og Svanekes Venner er med som guide, når du inviteres til rundturen "Svaneke smager af mere".

På Gaarden i Melsted er der madvandring med historiefortællinger, tusmørkestemning, langbordsmiddag og bålhygge.

Og så kan du også få mormorkaffe med hjemmebagte lækkerier i Sandvig, spise jordbær med fløde på Plantagen i Svaneke, få havfrisk fisk direkte hos fiskeren, smage håndlavet chokolade i Hasle med bønner fra Stillehavet, besøge de frie grise hos Bialite i Vestermarie, smage most på Mostballaden i Olsker, smage unik gin i Åkirkeby, grave dine egne kartofler op i Melsted og smage Strabos rabarber, smage mikrogrønt og græsæg i Rø, få torsk med gudhjemmadyppa og sild-øl-snaps i Svaneke, nyde god mad og se solnedgang på Le Port og Norresan, hvor du også kan få lokal brunch og tips til urter.

Husk – der er tilmelding og begrænset antal pladser til nogle af arrangementerne – se mere på bornholm.info/madfestival.

Madfestivallen arrangeres af Destination Bornholm, Gourmet Bornholm – en del af regional madkultur, og Bornholms Landbrug.

Aktuelle programmer på Play