Næste udsendelse: 20:58 Vejret i morgen (G)

TV i dag

 • 20:20Det dejlige brød (G)Dette er historien om bageriet Svaneke Brød og manden bag, Kasper Buchardt Thye. Han blev hovedkulds forelsket i Bornholm og har efterhånden fået mange jern i ilden her på øen. Vi skal høre om filosofien, melet og surdejen bag brødet - og vi er med, når bageriet flytter fra Søndergade til Storegade i Svaneke.
 • 20:58Vejret i morgen (G)
 • 21:00Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 21:35Danmark i kold krig - Danmarks vagthunde 3:8 (G)I 3. afsnit af Danmark i kold krig skal vi se, hvordan Flyvevåbnet fra radaren i Skovhuse nøje overvågede alle de fly, der nærmede sig dansk luftrum, og vi skal til Flyvestation Skrydstrup og møde en tidligere F-16 pilot, der ofte blev sendt ud for at kigge på dem. På Langeland møder vi en udkigsmand, som holdt øje med Warszawa-pagtens skibe, og så skal en tur til Flådestation Frederikshavn sammen med en tidligere chef for flådens korvetter og motortorpedobåde.
 • 22:0519.30Nyheder (G)
 • 22:15Sommerservice (G)
 • 22:25Vejret i morgen (G)
 • 22:30Nationalpark Thy (27:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 23:00Det dejlige brød (G)Dette er historien om bageriet Svaneke Brød og manden bag, Kasper Buchardt Thye. Han blev hovedkulds forelsket i Bornholm og har efterhånden fået mange jern i ilden her på øen. Vi skal høre om filosofien, melet og surdejen bag brødet - og vi er med, når bageriet flytter fra Søndergade til Storegade i Svaneke.
 • 23:30Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 00:1019.30Nyheder (G)
 • 00:20Sommerservice (G)
 • 00:30Nationalpark Thy (27:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:55Det dejlige brød (G)Dette er historien om bageriet Svaneke Brød og manden bag, Kasper Buchardt Thye. Han blev hovedkulds forelsket i Bornholm og har efterhånden fået mange jern i ilden her på øen. Vi skal høre om filosofien, melet og surdejen bag brødet - og vi er med, når bageriet flytter fra Søndergade til Storegade i Svaneke.
 • 01:30Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 02:10Nationalpark Thy (47:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:40Månedens foredrag - Anders Pihl (G)"Hvad er det? Hvor gammelt er det? Hvor ved du det fra?" Anders Pihl, arkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om dateringsmetoder i arkæologien.
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 04:00Flere sider af Jens Henrik Jensen (G)Forfatter Jens Henrik Jensen fortæller om sin krimiroman "De frosne flammer".
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Gråsælen Tulle er kun et halvt år men allerede ligeså stor som de voksne spættede sæler hun er sammen med i Kattegatcentret. Nu har hun fået selskab af en noget mindre unge for hunsælen Liv er nemlig blevet mor. Og så skal vi også tilse en syg sandtigerhaj.
 • 05:00Stafetten - Morten Holten (G)Morten Holten flyttede 1. januar 2015 med sin familie til Bornholm. Han arbejder nu som direktør i Bornholms Brand. Morten Holten er optaget af øens udvikling og ser fortrøstningsfuldt på Bornholms fremtid.

Voldtægssag: Anklaget nægter sig skyldig

Den 25-årige mand, der i dag står tiltalt i retten for voldtægt og drabsforsøg, nægter sig skyldig.
Torsdag formiddag startede retssagen, hvor en 25-årig mand fra Eritrea er anklaget for at have begået voldtægt og forsøg på manddrab. Overgrebene han er er anklaget for at have begået, er sket natten til den 30. marts mellem klokken 4:30 og 5:00 på en adresse i Rønne.

Ifølge anklageskriftet bankede den anklagede på en havedør til en 18-årig kvindes bolig i nævnte tidsrum. Den forurettede åbnede døren på klem, hvorved den tiltalte sbubbedde til døren og derved tiltvang sig adgang til kvindens bolig.

For at den unge kvinde ikke skulle skrige op, stak den tiltalte en finger i munden på hende, og holdt hende fast, mens han forsøgte at afklæde den unge kvinde og sig selv samtidigt. Den 25-årige mand er også tiltalt for at have slået den 18-årige flere gange og at have taget halsgreb på hende.

Der blev efterfølgende konstateret punktblødninger ved blandt andet øjne og ører, som tegn på kvælning af offeret.

Ved slag og spark lykkedes det på et tidspunkt den unge kvinde at vriste sig fri, og løbe bort fra gerningsstedet i kvindens hjem.

Ved Stenbanen får den tiltalte løbet hende op. En vagt på et nærliggende bosted ser, hvad der sker, og alarmerer politiet. Vagten oplyser, at han lige har afbrudt en voldtægt på en plæne ved Stenbanen.

Anklageren viste i sin gennemgang af sagen billeder fra både den unge kvindes hjem og arealet ved Stenbanen, hvor det andet overgreb finder sted. Der blev også vist billeder af den tiltalte umiddelbart efter anholdelsen, der fandt sted på hans bopæl kort tid efter forbrydelsen. En politihund fandt frem til ham.

På billederne kunne retten blandt andet konstatere, at den anholdte havde våde mudderpletter på knæene og blod på undertøjet.

Aktuelle programmer på Play