Næste udsendelse: 20:58 Vejret i morgen (G)

TV i dag

 • 20:20Det dejlige brød (G)Dette er historien om bageriet Svaneke Brød og manden bag, Kasper Buchardt Thye. Han blev hovedkulds forelsket i Bornholm og har efterhånden fået mange jern i ilden her på øen. Vi skal høre om filosofien, melet og surdejen bag brødet - og vi er med, når bageriet flytter fra Søndergade til Storegade i Svaneke.
 • 20:58Vejret i morgen (G)
 • 21:00Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 21:35Danmark i kold krig - Danmarks vagthunde 3:8 (G)I 3. afsnit af Danmark i kold krig skal vi se, hvordan Flyvevåbnet fra radaren i Skovhuse nøje overvågede alle de fly, der nærmede sig dansk luftrum, og vi skal til Flyvestation Skrydstrup og møde en tidligere F-16 pilot, der ofte blev sendt ud for at kigge på dem. På Langeland møder vi en udkigsmand, som holdt øje med Warszawa-pagtens skibe, og så skal en tur til Flådestation Frederikshavn sammen med en tidligere chef for flådens korvetter og motortorpedobåde.
 • 22:0519.30Nyheder (G)
 • 22:15Sommerservice (G)
 • 22:25Vejret i morgen (G)
 • 22:30Nationalpark Thy (27:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 23:00Det dejlige brød (G)Dette er historien om bageriet Svaneke Brød og manden bag, Kasper Buchardt Thye. Han blev hovedkulds forelsket i Bornholm og har efterhånden fået mange jern i ilden her på øen. Vi skal høre om filosofien, melet og surdejen bag brødet - og vi er med, når bageriet flytter fra Søndergade til Storegade i Svaneke.
 • 23:30Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 00:1019.30Nyheder (G)
 • 00:20Sommerservice (G)
 • 00:30Nationalpark Thy (27:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:55Det dejlige brød (G)Dette er historien om bageriet Svaneke Brød og manden bag, Kasper Buchardt Thye. Han blev hovedkulds forelsket i Bornholm og har efterhånden fået mange jern i ilden her på øen. Vi skal høre om filosofien, melet og surdejen bag brødet - og vi er med, når bageriet flytter fra Søndergade til Storegade i Svaneke.
 • 01:30Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 02:10Nationalpark Thy (47:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:40Månedens foredrag - Anders Pihl (G)"Hvad er det? Hvor gammelt er det? Hvor ved du det fra?" Anders Pihl, arkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om dateringsmetoder i arkæologien.
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 04:00Flere sider af Jens Henrik Jensen (G)Forfatter Jens Henrik Jensen fortæller om sin krimiroman "De frosne flammer".
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Gråsælen Tulle er kun et halvt år men allerede ligeså stor som de voksne spættede sæler hun er sammen med i Kattegatcentret. Nu har hun fået selskab af en noget mindre unge for hunsælen Liv er nemlig blevet mor. Og så skal vi også tilse en syg sandtigerhaj.
 • 05:00Stafetten - Morten Holten (G)Morten Holten flyttede 1. januar 2015 med sin familie til Bornholm. Han arbejder nu som direktør i Bornholms Brand. Morten Holten er optaget af øens udvikling og ser fortrøstningsfuldt på Bornholms fremtid.

Voldtægtssag: Det foregik frivilligt siger tiltalt

Der var tale om frivilligt samvær, forklarede 25-årige voldtægtssigtet i retten.
Den 25-årige mand, der er tiltalt for voldtægt og forsøg på manddrab i Rønne, fastholdt sin forklaring fra grundlovsforhøret i marts, hvor han fortalte, at der var tale om frivilligt samvær med den 18-årige pige, han er tiltalt for at have begået overgrebene imod.

- Hun stod og røg udenfor sin bopæl, da jeg kom forbi på min tur hjem fra byen. Og sammen gik vi ind i hendes lejlighed, fortalte den 25-årige i retten.

Den 25-årige kunne ikke huske, hvad de talte om, inden de gik ind i den 18-åriges lejlighed. Han forklarede i retten, at de havde samleje, og at de kyssede hinanden, efter de var kommet ind. I nævnte rækkefølge.

- Hun gjorde ikke modstand, forklarede den 25-årige i retten.

Han forklarede, at de begge gik ud af lejligheden sammen, og der muligvis opstod diskussion "fordi pigen var genert". Den 25-årige forklarede, at han ikke kunne huske, at han havde været på Stenbanen nær arresten.

Der er billeder fra anholdelsen, hvor den 25-årige havde beskidte bukseknæ.

Han fortalte, at dem havde han fået, da han "sad på knæ og tissede på vej hjem".

Den 25-årige blev anholdt i hjemmet hos en ven. Det var en politihund, der snusede ham op.

Efter anholdelsen fortalte den tiltalte "at han godt vidste at han havde gjort noget forkert".

Han fortalte ved anholdelsen, at han godt vidste, han "havde tvunget den 18-årige til sex".

Han forklarede, at det var "normalt" i Eritrea, hvor han kommer fra, at kvinder sagde nej, selv om de gerne ville have sex.

De forskelle, der er i forklaringerne, han tidligere har givet til politiet og i retten, forklarede den tiltalte med "tolkeproblemer".

Den tiltalte nægtede at have slået den 18-årige pige og at have holdt hende om halsen. Han nægtede også, at pigen havde råbt om hjælp flere gange.

Aktuelle programmer på Play