Næste udsendelse: 21:25 Portrætter Punkt for Punkt (1:14)

TV i dag

 • 20:55Ølturen - Rise BryggeriEn rejse i de gyldne dråbers kølvand. Vi sætter fokus på øl-revolutionen, der er skyllet ind over landet, og besøger nogle af de over 100 mikrobryggerier, som er skudt op i løbet af ganske få år.
 • 21:25Portrætter Punkt for Punkt (1:14)Portrætserie hvor nordjyder fortæller om deres livs specielle punkter.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Musikhjørnet (G)
 • 22:25EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 23:10Ølturen - Rise Bryggeri (G)En rejse i de gyldne dråbers kølvand. Vi sætter fokus på øl-revolutionen, der er skyllet ind over landet, og besøger nogle af de over 100 mikrobryggerier, som er skudt op i løbet af ganske få år.
 • 23:40Fra arkivet - Egely kloster (G)I Østermarie ligger Danmarks eneste Zen Buddhistiske Kloster. Klosteret, som er døbt Egely, drives af zenmester, Denko John Mortensen, og hans hustru. Zenklosteret på Bornholm er blandt andet til for folk, som søger tid til fordybelse.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 01:00Portrætter Punkt for Punkt (1:14) (G)Portrætserie hvor nordjyder fortæller om deres livs specielle punkter.
 • 01:30Flere sider af Louise Stigsgaard Nissen (G)Forfatter Louise Stigsgaard Nissen fortæller om sin debutroman "Natten er fuld af lys".
 • 02:00Hjemme i Østerlars (G)Vi har alle hjemme et sted. Vi vil i en ny programserie tage ud i de bornholmske byer. Fortælle om byerne gennem mennesker og i dette program er vi taget til Østerlars.
 • 02:45Månedens foredrag: Hammershus og Lilleborg (G)Hver måned sender vi et spændende foredrag. Denne gang med titlen " Hammershus og Lilleborg". Arkæolog Michael Thorsen, fra Bornholms Museum, beretter om udgravninger, fund og nyeste viden om de to borge.
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Odense, Ribe, Thorsminde, Hobro, Sønderborg og Stevns.
 • 04:00Mellem os (G)
 • 04:30Helt i fisk - Silden (G)Vi er i dette afsnit taget til Gudhjem. Mens Jesper har været på delvis hjemmebane i alle programmer indtil nu, så er sildefiskeriet ikke noget, han har prøvet før. Håbet er dog stadig en helt nyfanget og nyrøget sild. Hvis fisken da gider at komme forbi, så vi kan fange den.
 • 05:00Stafetten - Thomas Hessel (G)Thomas Hessel har boet 10 år i USA, hvor han arbejdede med salg og marketing. Han flyttede til Bornholm med kone og to børn i starten af 2018. Thomas ejer og driver nu Myregaard Bed & Breakfast og ferielejligheder i Poulsker.

Cremefabrikant flytter fra Bornholm

Elisabeth Ludvigsen, for nogle måske bedre kendt som Elisabeth Løvegal, flytter fra Bornholm efter mere end fyrre år. Hun tager sin creme-produktion med sig.
Elisabeth Ludvigsen, hvis produkter under navnet Elisabeth Løvegal har kunnet købes mange steder på øen, et par steder i København og online, rykker de bornholmske rødder op og flytter til Lyngby for at være tættere på familien:

- Huset er sat til salg og jeg flytter nu, fordi jeg har fået en skøn lille lejlighed i min barndomsby, Lyngby, i et smukt, gult bindingsværkshus i Bondebyen, der minder meget om Svaneke. Og så har fået lokaler til min fabrik ikke langt derfra i et spændende iværksættermiljø i Gladsaxe. Jeg kommer på den måde tæt på mine døtre, svigersønner og børnebørn, og det glæder jeg mig til, siger Elisabeth Ludvigsen.

Elisabeth Ludvigsen, der selv har dyrket de økologiske urter til sine produkter på gården Brændesmark Urtegaard lidt udenfor Svaneke, mistede sin mand, Jacob Ludvigsen, der var kendt forfatter og journalist, i 2017. Det tab har haft betydning for beslutningen, skriver hun i en pressemeddelelse:

- Det er vemodigt at flytte efter 41 år festlige år på øen. Men det er umuligt for mig at leve videre i det store hus uden min elskede Jacob. Derfor er huset er sat til salg, og nu er det tid til, at nye mennesker får glæde af det fantastiske hus med lys, luft og plads til store tanker, siger Elisabeth Ludvigsen.

Søndag er der flyttesalg på privatadressen, der indtil nu også har rummet fabrikationen af cremer. Mellem kl. 10-17 kan interesserede komme forbi og bl.a. købe private sager, cremer og meget andet.

Via linket kan man se udsendelsen Reportagen: Elisabeths urtegård fra 2013.

Aktuelle programmer på Play