Næste udsendelse: 22:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 21:35Arkitektur'en - om at bygge på havnenProgrammet ser denne gang på et fænomen, der spreder sig rundt til regionens havnebyer.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15 Sobczyk og Sofie spiser æg (G)En ukendt bornholmsk ingrediens og 10 minutter til at handle i et supermarked. Det er, hvad den bornholmske kok Casper Sobczyk har at gøre med, inden han sammen med vært Sofie Andersen skal kreere en række retter i programmet "Sobczyk og Sofie spiser". I tredje afsnit, er hovedingrediensen æg. Sobczyk skal i dag forsøge at imponere sin lærermester med sine "æg'stra" gode retter.
 • 22:50Nyhedskavalkade (G)
 • 00:2019.30Nyheder (G)
 • 00:35Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 01:20Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
 • 02:00Månedens foredrag - Tonny Koefoed Larsen (G)Tonny Koefoed Larsen fortæller om en kærlighedshistorie fra hans egen slægt. Romancen beretter fint om livet og forholdet på landet på Bornholm i slutningen af 1800tallet.
 • 03:00Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
 • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 04:00Vild Med Dyr - sortbjørn (G)Hvordan man lokker en sortbjørn op i en Land Rover, det kan man se i dag når Anna Louise skal ind i bjørneanlægget i Ree Park for at komme helt tæt på ungerne, der kom ud af hiet i foråret.
 • 04:30Nationalpark Thy (40:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Jeanette Baunkjær (G)Jeanette Baunkjær er ægte Sandvigbo. Hun har boet i byen hele sit liv med en enkelt afstikker til Allinge i et par år. Hun har de sidste år uddannet sig til bedemand, og har startet sin egen forretning.

Oh Land: Tour-livet er et monster med to hoveder

Fredag aften spiller Nanna Øland Fabricius på Wonderfestiwall. Det er mange år siden, hun sidst var på turné.
Efter fem år udkom Nanna Øland Fabricius, også kendt som Oh Land, i maj i år med sit nye album "Family Tree". Og med det er hun igen rykket ud på landevejene med tour-bussen.

- Det er virkelig et dobbelthovedet monster, siger Nanna Øland Fabricius, som både elsker og hader tour-livet.

- Der er både det fantastiske med at være ude på scenerne og møde folk, der har et forhold til din musik, og stå dér og få udtrykt det hele. Men det er også benhårdt, for det er også at være ramt af jetlag, rejse hele tiden og have ondt i hofterne, fødderne og hovedet, forklarer hun.

Faktisk mener hun, at det er hårdere at være på tour end at få et spædbarn. Og Nanna Øland Fabricius ved, hvad hun taler om. Hun fik nemlig en søn i 2016.

Og det er blandt andet ham, hun har brugt tiden på de sidste fem år, hvor den dog også har stået på blandt andet jobbet som X Factor-vært. Her var Nanna Øland Fabricius blandt andet coach for bornholmske Mathilde Byder.

Oh Land optræder på Opalen fredag klokken 19.15.

Aktuelle programmer på Play


I nat kl. 00 - 06 halvskyet_nat 0.2 mm rain Fra vest 7 m/s
I morgen kl. 06 - 12 overskyet_dag 0.8 mm rain Fra sydvest 7 m/s
I morgen kl. 12 - 18 regnbyger_byge_dag 1.5 mm rain Fra sydvest 10 m/s
I morgen kl. 18 - 24 halvskyet_nat 0.3 mm rain Fra sydvest 9 m/s