Næste udsendelse: 22:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 21:35Arkitektur'en - om at bygge på havnenProgrammet ser denne gang på et fænomen, der spreder sig rundt til regionens havnebyer.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15 Sobczyk og Sofie spiser æg (G)En ukendt bornholmsk ingrediens og 10 minutter til at handle i et supermarked. Det er, hvad den bornholmske kok Casper Sobczyk har at gøre med, inden han sammen med vært Sofie Andersen skal kreere en række retter i programmet "Sobczyk og Sofie spiser". I tredje afsnit, er hovedingrediensen æg. Sobczyk skal i dag forsøge at imponere sin lærermester med sine "æg'stra" gode retter.
 • 22:50Nyhedskavalkade (G)
 • 00:2019.30Nyheder (G)
 • 00:35Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 01:20Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
 • 02:00Månedens foredrag - Tonny Koefoed Larsen (G)Tonny Koefoed Larsen fortæller om en kærlighedshistorie fra hans egen slægt. Romancen beretter fint om livet og forholdet på landet på Bornholm i slutningen af 1800tallet.
 • 03:00Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
 • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 04:00Vild Med Dyr - sortbjørn (G)Hvordan man lokker en sortbjørn op i en Land Rover, det kan man se i dag når Anna Louise skal ind i bjørneanlægget i Ree Park for at komme helt tæt på ungerne, der kom ud af hiet i foråret.
 • 04:30Nationalpark Thy (40:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Jeanette Baunkjær (G)Jeanette Baunkjær er ægte Sandvigbo. Hun har boet i byen hele sit liv med en enkelt afstikker til Allinge i et par år. Hun har de sidste år uddannet sig til bedemand, og har startet sin egen forretning.

Kirke & Meninger på en fredag den trettende

Overtro, hviledag, mobilepray og præstemangel er blandt emnerne i Kirke & Meninger i aftenens udsendelse klokken 20.25.
Én gang om måneden sætter TV2/Bornholm tre præster stævne og diskuterer store, små og svære spørgsmål.

Denne fredag består præstepanelet af: Jens Kaltoft, fra Knudsker og arresthuspræst i Rønne, Carsten Møller-Christensen fra Allinge samt Jørgen Bratkov fra Klemensker.

De afslører om de er overtroiske og de vil alle svare ja eller nej til følgende spørgsmål - og begrunde dette:

1. Den svenske præst Tomas Sjodin er fortaler for en 6:1 model, hvor man er på arbejde og online på mobiltelefonen mv. i seks af ugens dage, men - at man så lukker helt ned én dag om ugen. Er det en god idé med een ugentlig hviledag - og kan det lade sig gøre for dig?

2. Prognoserne viser, at der kommer til at mangle præster 550 præster om bare 15 år. Tror du, at det tilfældet og hvilke konsekvenser vil det få for Bornholm?

3. Er det i orden at bede en bøn via programmet InstaPray på sin mobil-telefon - og tæller det som en rigtig bøn?

De tre præster vil også vise et nyhedsindslag fra TV2/Bornholm, som har påvirket dem på den ene eller anden måde.

Se Kirke & Meninger i aften klokken 20.25.

Aktuelle programmer på Play