Næste udsendelse: 21:30 Fra lade til landevej - listige lister og ny indmad (10:12) (G)

TV i dag

 • 21:00Fangstgaranti 4: NatholdetDer er garanti for højt humør, stor begejstring og masser af fisk på krogen, når Morten Stamm Mikkelsen kaster snøren i vandet. Vi skal ud at fiske med Natholdets Anders Breinholt.
 • 21:30Fra lade til landevej - listige lister og ny indmad (10:12) (G)De sidste detaljer kommer på plads i dette afsnit af 'Fra lade til landevej'. Vindueslisterne skal på, hvilket ikke er helt nemt. Og så skal bilen op til autopolstreren ved Klemensker. Nu skal det nye interiør endelig tilbage på plads i den gamle Ford Taunus 17M fra 1960.
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:15Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 23:00Silles Hus - julehygge og lun æbledrik (G)I Silles Hus laver kokken i dag en lun æbledrik over bålet til at varme sig på. Fuglene får et foderbrædt, så de også kan mærke det snart er jul og det er en fryd for øjet når blomsterbinderen slår sig løs og laver pynt til julebordet.
 • 23:30Fangstgaranti 4: Natholdet (G)Der er garanti for højt humør, stor begejstring og masser af fisk på krogen, når Morten Stamm Mikkelsen kaster snøren i vandet. Vi skal ud at fiske med Natholdets Anders Breinholt.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 01:00Bornholm knokler - Keramiker (G)Bornholm Knokler er i dag på besøg på Hjorths Fabrik for at prøve at arbejde som keramiker. Hjorths Fabrik er en del af Bornholms Museum, men der arbejdes stadig, som man gjorde for 100 år siden i drejestuen.
 • 01:30Hygge og hestekræfter (G)Der er masser af hygge og hestekræfter når Englænderklubben på Bornholm holder motorcykeltræf. Vi er med på campingpladsen og møder en masse af de små 200 deltagere fra hele Norden, der kommer for at fejre 25 års jubilæumstræf.
 • 02:00Månedens foredrag - Anders Pihl (G)Hvad er det? Hvor gammelt er det? Hvor ved du det fra? Anders Pihl, arkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om dateringsmetoder i arkæologien
 • 03:00Bornholm knokler - Graver (G)Hvad får man hvis man kombinerer en journalist i praktik som graver med en havetraktor, og placerer dem på en smuk kirkegård i den bornholmske sensommer? Det kan du finde ud af, hvis du kigger med i denne udgave af Bornholm Knokler, hvor der også bliver tid til en snak om døden, døbefont og ukrudt. bornholmere på arbejde.
 • 03:30Fra lade til landevej - listige lister og ny indmad (10:12) (G)De sidste detaljer kommer på plads i dette afsnit af 'Fra lade til landevej'. Vindueslisterne skal på, hvilket ikke er helt nemt. Og så skal bilen op til autopolstreren ved Klemensker. Nu skal det nye interiør endelig tilbage på plads i den gamle Ford Taunus 17M fra 1960.
 • 04:00Vild Med Dyr - Ål (G)Selvom der er forsket meget i ålen, er den stadig et stort mysterium. På Aqua fortæller de gerne historien om ålens vandring. I denne Vild Med Dyr skal de dog kun vandre fra et akvarium til et andet, men ålen er som bekendt glat og ikke sådan at fange
 • 04:30Nationalpark Thy (35:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Karen-Margrethe Hansen Bager (G)Karen-Margrethe Hansen Bager er nok mest kendt på Bornholm som direktør for DGI. Det er ikke et tilfælde. Hun har blandt andet det meste af livet været aktiv som gymnastikinstruktør på Bornholm, hvor hun også er født. Det store mål er at få flere og flere til at dyrke motion.

Mobil diskoteksfest hitter stort

Om få timer fyrer Musikhuzet op for syv timers intens Dj-stemning, når eventet Djs Fight Night løber af stablen. Allerede i formiddags kunne arrangørerne bag dog melde om udsolgt.
I seks måneder har Thomas Nielsen planlagt festen, der skal fejre 20-året for afholdelsen af det første BM i Mobil Diskotek på Bornholm. Og selvom det er mange år siden, lader det stadig til at være et ekstremt populært event. Faktisk har interessen været så stor, at arrangementet nu er blevet rykket fra Raschs Pakhuz til Musikhuzet.

- Interessen har været utrolig overvældende, så derfor giver det god mening, at vi har rykket arrangementet over til Musikhuzet, så vores gæster får en bedre og mere sikker aften. Det betyder meget for mig, at så mange har ville bakke op om arrangementet, og jeg kan ikke helt forstå, at vi allerede har udsolgt, lyder det fra Thomas Nielsen, der er en af arrangørerne bag DJs Fight Night.

Med over 350 solgte billetter er diskofesten altså allerede et hit, og det er der flere gode grunde til, mener arrangøren.

- Der er jo rigtig mange her på Bornholm, der har været til festerne oppe i Aakirby-hallerne i sin tid. Enten har de selv deltaget i festlighederne, eller så har de hjulpet til på den ene eller anden måde. Når vi nu holder sådan en reunion, som DJs Fight Night jo er, så er det klart, at folk føler sig nostalgiske og ønsker at deltage, forklarer Thomas Nielsen.

Og kan man lide "de gode gamle dage", så lover Thomas Nielsen, at man ikke vil gå skuffet hjem.

- Gæsterne kommer til at opleve flere af de dj's, der spillede i Aakirkeby i "gamle dage", og det er bl.a. "Now and Then", "Flashlight" og Moondance". Jeg har selv tårnhøje forventninger til den her aften, og jeg glæder mig til at have en fest med alle de gamle drenge, lyder det fra arrangøren.

Tilbage er så spørgsmålet, om der skal gå yderligere tyve år, inden der afholdes endnu et mobil diskotek, eller om successen vil blive gentaget igen næste år?

- Det kan jeg ikke sige noget om endnu. Lige nu glæder jeg mig bare over den store interesse, og så må vi se, hvad den her fest baner vejen for. Man skal dog aldrig sige aldrig, slutter Thomas Nielsen.

Bornholm dominerede mobildiskoteksscenen i Danmark fra 2002-2005, hvor Thomas Nielsen blev årets mobil-dj to gange.

Aktuelle programmer på Play