Næste udsendelse: 23:00 Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)

TV i dag

 • 22:15EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 23:00Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 23:30I Tyskland har jeg hjemme 1:4 (G)Giver det stadig mening, at Danmark hvert år sender penge til det danske mindretal i Sydslesvig? Det spørger Søren Vesterby om i fire programmer, hvor han besøger mindretallet syd for grænsen.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 00:55Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 01:30Flere sider af Lene Dybdahl (G)Fantasyforfatter Lene Dybdahl fortæller om sin bog "Skyriel".
 • 02:00Folkemødet 2019 - De bedste øjeblikke, live rundtur med Sofie Andersen (G)
 • 02:30Månedens foredrag - Jakob Seerup (G)Museumsinspektør Jakob Seerup fortæller om Valborg Hjorth. Bornholms fornemst dekorede sygeplejerske. En sygeplejerske i krig og fred.
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Løgstør, Stevns, Odense, Viborg, Aabenraa og Kerteminde.
 • 04:00Mellem os (G)
 • 04:30Helt i fisk - Plastik og gedder (G)Gedden er et bæst. En rigtig skarptandet rovfisk fra et ondt sted. Christian, Jesper og William er taget til den private sø, Krashave, for at prøve at få et af bæsterne på krogen. Denne gang kun med kunstig agn, og det er ikke småting, man fanger gedder med.
 • 05:00Stafetten - Klaus Hjorth Hansen (G)Klaus Hjorth Hansen er 52 år og driver flere virksomheder på Bornholm og i Polen. Fundamentet er Nexø Vodbinderi. Klaus Hjorth Hansen er født og opvokset i Aarsdale, og der bor han også i dag med kone og børn.

Debat om el-busser i Rønne sættes i gear

Natur og Miljø-udvalget mødes i dag for blandet andet at tage stilling til, om der skal sættes strøm til bybusdriften i Rønne. Udvalget arbejder med tre muligheder.
Om stemningen bliver decideret elektrisk til dagens møde i Natur - og Miljøudvalget skal være usagt, men elektricitet er en af de ting, der skal drøftes rundt om bordet.

Udvalget skal nemlig tage stilling til, om man skal gå videre med planerne om at tilføje to el-busser til BATs bybusflåde i Rønne - en flåde der i dag udelukkende har dieselbusser.

Udvalget skal tage stilling ovenpå, at der har været lavet en forundersøgelse af fordele og ulemper.

Efter besøg i både ind- og udland hos diverse busfabrikanter og trafikselskaber har en projektgruppe gjort sig nogle erfaringer omkring brug og indkøb af el-busser.

Meldingen fra eksterne partnere har, ifølge sagsfremstillingen, været, at det vil være en 'dårlig businesscase' at investere i dette på nuværende tidspunkt og henviser til ekstraudgifter til garageanlæg og ladestandere.

Udvalget skal altså drøfte i dag om udgiften vil være for stor, eller om planerne skal føres videre ud i livet.

Der arbejdes med tre muligheder. At man arbejder videre med planerne. At man sender planerne i bero eller at man helt dropper planerne.

Senere skal også Økonomi- og Planudvalget tage stilling inden en samlet kommunalbestyrelse skal tage stilling til el-busserne.

Aktuelle programmer på Play