Næste udsendelse: 23:00 Silles Hus - julehygge og lun æbledrik (G)

TV i dag

 • 22:15Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 23:00Silles Hus - julehygge og lun æbledrik (G)I Silles Hus laver kokken i dag en lun æbledrik over bålet til at varme sig på. Fuglene får et foderbrædt, så de også kan mærke det snart er jul og det er en fryd for øjet når blomsterbinderen slår sig løs og laver pynt til julebordet.
 • 23:30Fangstgaranti 4: Natholdet (G)Der er garanti for højt humør, stor begejstring og masser af fisk på krogen, når Morten Stamm Mikkelsen kaster snøren i vandet. Vi skal ud at fiske med Natholdets Anders Breinholt.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 01:00Bornholm knokler - Keramiker (G)Bornholm Knokler er i dag på besøg på Hjorths Fabrik for at prøve at arbejde som keramiker. Hjorths Fabrik er en del af Bornholms Museum, men der arbejdes stadig, som man gjorde for 100 år siden i drejestuen.
 • 01:30Hygge og hestekræfter (G)Der er masser af hygge og hestekræfter når Englænderklubben på Bornholm holder motorcykeltræf. Vi er med på campingpladsen og møder en masse af de små 200 deltagere fra hele Norden, der kommer for at fejre 25 års jubilæumstræf.
 • 02:00Månedens foredrag - Anders Pihl (G)Hvad er det? Hvor gammelt er det? Hvor ved du det fra? Anders Pihl, arkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om dateringsmetoder i arkæologien
 • 03:00Bornholm knokler - Graver (G)Hvad får man hvis man kombinerer en journalist i praktik som graver med en havetraktor, og placerer dem på en smuk kirkegård i den bornholmske sensommer? Det kan du finde ud af, hvis du kigger med i denne udgave af Bornholm Knokler, hvor der også bliver tid til en snak om døden, døbefont og ukrudt. bornholmere på arbejde.
 • 03:30Fra lade til landevej - listige lister og ny indmad (10:12) (G)De sidste detaljer kommer på plads i dette afsnit af 'Fra lade til landevej'. Vindueslisterne skal på, hvilket ikke er helt nemt. Og så skal bilen op til autopolstreren ved Klemensker. Nu skal det nye interiør endelig tilbage på plads i den gamle Ford Taunus 17M fra 1960.
 • 04:00Vild Med Dyr - Ål (G)Selvom der er forsket meget i ålen, er den stadig et stort mysterium. På Aqua fortæller de gerne historien om ålens vandring. I denne Vild Med Dyr skal de dog kun vandre fra et akvarium til et andet, men ålen er som bekendt glat og ikke sådan at fange
 • 04:30Nationalpark Thy (35:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Karen-Margrethe Hansen Bager (G)Karen-Margrethe Hansen Bager er nok mest kendt på Bornholm som direktør for DGI. Det er ikke et tilfælde. Hun har blandt andet det meste af livet været aktiv som gymnastikinstruktør på Bornholm, hvor hun også er født. Det store mål er at få flere og flere til at dyrke motion.

Knivstikkersag: Endnu en pubgæst afhørt

Endnu en pubgæst blev opmærksom på de tre tiltalte, da han hørte en af dem råbe navnet på det formodede knivoffer.
Endnu en pubgæst forklarede mandag eftermiddag i retten, at han havde bemærket de tre tiltalte i knivstikkersagen, da de kom gående forbi og råbte navnet på den person, der senere blev fundet med stiksår i lejligheden, som de tre fortsatte op til.

I minutterne efter hører han råb og tumult oppe fra lejligheden. Blandt andet råb om hjælp.

Vidnet forklarede desuden at han havde set alle tre komme ud af opgangen igen senere. En af personerne blev af vidnet udpeget, som en af de tre, "der gik for sig selv".

En forklaring der iøvrigt flere gange tidligere blev fremført af både de implicerde og andre vidner.

Næste vidne var en hundefører fra politiet, der blev tilkaldt til gerningsstedet. Da han ser en af de tiltalte - C - i en ambulance, vurdererer han sammen med redderne at der er tale om knivsår. Herefter bliver C anholdt. Betjenten forklarede desuden, at der var tale om yderligere to gerningsmænd. Desuden finder han med sin hund en jakke, der kan knyttes til en af de tiltalte.

End en betjent var derefter i vidneskranken. Han fortalte, hvordan på vej op i den forurettedes lejlighed ser en del blodpletter og også en del inde i lejligheden. Hans forklaring blev understøttet af billeder fra lejligheden, der blev vist i retten.

Endnu engang blev en betjent kaldt i vidneskranken. Også denne gang var der fokus på blodpletter.Aktuelle programmer på Play