Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Mathias Christiansen klar til VM

Siden torsdag har bornholmske Mathias Christiansen været med landsholdet i badminton i Glasgow, hvor han gør klar til VM.
Mandag begynder det 23. verdensmesterskab i badminton i den skotske storby Glasgow.

Men første dag i ilden for det bornholmske badmintontalent Mathias Christiansen bliver tirsdag, hvor han og mixmakkeren Sara Thygesen skal spille første kamp. De er seedet på forhånd som nummer 14, og skal således møde vinderen af én af kampene i første runde.

Christiansen skal også spille herredouble med makkeren David Daugaard, og de er også seedet, denne gang som nummer 16, og sidder over i første runde.

Derfor er første herredoublekamp for Christiansen og Daugaard onsdag.

Landsholdet ankom til Glasgow torsdag, for at være helt på plads, og det forlyder, at stemningen i lejren er god.

Målsætningen fra Dansk Badmintonforbund er på forhånd en guldmedalje, eller en sølv- og bronzemedalje.