Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Søren Christensen bliver Bornholmsmester i cykling

Mesteren fra 2015 kunne atter stille sig øverst på skamlen, da Bornholms Cykle Club i formiddag kørte BM i landevejscykling.
Søndag kørte Bornholms Cykle Club bornholmsmesterskaber i landevejscykling omkring Bolsterbjerg og Årsballe.

Rytterne skulle seks gange rundt på en 12,5 km lang rundstrækning i det kuperede terræn på Midtbornholm.

- Der var ro på feltet de to første omgange, men nu rørte Brian Jensen på sig og fik vist at han ikke har glemt hvordan man kører på cykel. Brian og den senere mester Søren Christensen fik på tre omgang revet sig løs. En anden favorit til titlen, Lasse Pedersen, var ikke vågen da de to kørte og forsøgte at sætte en forfølgelse i gang. Men det lykkes ikke at indhente Brian og Søren, beretter Kim Mortensen fra Bornholms Cykle Club.

Og mesteren fra 2015 var altså først over stregen og kan igen kalde sig bornholmsmester i landevejscykling.