Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Badminton: Mathias Christiansen tilfreds med VM

Bornholmske Mathias Christiansen er tilfreds med sin første deltagelse i et VM, hvor han med sine makkere levede op til forventningerne i seedningen.
Bornholmske Mathias Christiansen er tilbage i Danmark efter sit første VM i badminton. Han nåede tredje runde i både mix-og herredouble, hvor de tabte til senere finalister i turneringen.

- Jeg er nogenlunde tilfreds med mit første VM. Vi holdt vores seedning i begge kategorier, og viste noget rigtig godt spil i løbet af alle kampe. Med lidt mere tur i den kunne vi have snuppet et enkelt sæt i herredouble, og så kunne det måske have set anderledes ud, siger Mathias Christiansen efter hjemkomsten til Danmark.

- Nu glæder jeg mig til at forberede mig til Korea og Japan Open, som vi rejser til om et par uger. Det ser jeg frem til, da jeg føler vi har spillet til at være med, hvor det er rigtig sjovt, fortæller Mathias Christiansen.